Scudoblo
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 29 Temmuz 2024
- Adı
- Celal
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Fiat Scudo bagaj döşemesi için böyle bir klips var. Bu klipsin parça kataloglarında Peugeot Citroen olanı farklı bir parça koduna sahipti. Aynı modellerin bu tarz parçalarının farklı üreticisi olduğunu da öğrenmiş oldum.
Scudo için bu var. 1609267280
Böyle bir farklı parça kodlu var.
(link)
Bu da Egea için olan bir tanesi. Esnek ve kullanımı kolay duruyor. Bu Dobloda kullanılmadı ama bazı yerlere belki kullanılabilir. Halılara uyabilir gibi. Nadir plastik vidalı klipsin yerine de kullanılabilir gibi. Ona da geleceğim. 51834606
(link)
Böyle bir Scudo klipsi de var.
(link)
Bu da Ducato kapı çıtaları için olan bir klips.
(link)
Motor kaputu içinde kalan arkadaki yalıtımın klipsi. 7799951
Sürgülü kapı rayı çıtasının cıvatasının somun parçası. 15624411
Bu da ön tampon için gösterilen metal somun klipsi. Bu biraz pahalı ve tampon köşelerinde aşağı doğru takılmış torx tampon cıvatasıyla kullanılıyor olmalı. Bu klipsin benzerleri de var. Başka metal somun klipsleri de uydurulabilir. 1356354080
(link)
Arka tamponun da köşelerden nasıl takılı durduğuna baktım. Yukarı doğru takılmış torx tampon cıvatası var ve hazırda bir somun yeri duruyor.
Ön tampon köşelerindeki cıvataların altında da somun ve pul var. Bence orijinal değil.
Scudo için bu var. 1609267280
Böyle bir farklı parça kodlu var.
(link)
Bu da Egea için olan bir tanesi. Esnek ve kullanımı kolay duruyor. Bu Dobloda kullanılmadı ama bazı yerlere belki kullanılabilir. Halılara uyabilir gibi. Nadir plastik vidalı klipsin yerine de kullanılabilir gibi. Ona da geleceğim. 51834606
(link)
Böyle bir Scudo klipsi de var.
(link)
Bu da Ducato kapı çıtaları için olan bir klips.
(link)
Motor kaputu içinde kalan arkadaki yalıtımın klipsi. 7799951
Sürgülü kapı rayı çıtasının cıvatasının somun parçası. 15624411
Bu da ön tampon için gösterilen metal somun klipsi. Bu biraz pahalı ve tampon köşelerinde aşağı doğru takılmış torx tampon cıvatasıyla kullanılıyor olmalı. Bu klipsin benzerleri de var. Başka metal somun klipsleri de uydurulabilir. 1356354080
(link)
Arka tamponun da köşelerden nasıl takılı durduğuna baktım. Yukarı doğru takılmış torx tampon cıvatası var ve hazırda bir somun yeri duruyor.
Ön tampon köşelerindeki cıvataların altında da somun ve pul var. Bence orijinal değil.