Scudoblo
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 29 Temmuz 2024
- Adı
- Celal
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Herkese merhaba. Uzun zamandır kullanabileceğim bir Fiat forumu bulmak aklımdaydı. Özellikle Doblo hakkında. Bu konuyu kendi uğraşlarımı paylaşabilmek için açıyorum. Bakım günlükleri gibi bir başlığa en uygun garaj başlığı gibiydi. Bulabileceğim en uygun forum gibi geldi bana ve sitenin kullanımını beğendim. Kolay kullanımı var. Yeterince aktif mi bilemedim. Daha önce Team Doblonun Facebook grubunu kullanmıştım ve bir başka benzer grup da kullandım. Yaptığım masrafları, bakımları, araştırmalarımı ve tüyolarımı neden uygun bir forumda azar azar paylaşmayayım diye düşündüm ve burada bunlar hakkında tartışırım. Burayı renklendirip doldururum. Daha çok aracın kozmetik parçalarıyla ilgilendim. Orijinal ve yan sanayi parçalar aldım, servisten yardım aldım. Az bir şey deneyim sahibi oldum. Burada paylaşacaklarımın disiplinli ve güvenli bir platformda olması iyi olacaktır ve bildiklerimden başkaları yararlanıp fikir elde etsin isterim. Arama kısmında yaptıklarımla ilgili bir şey bulamadım. Zar zor gaz pedalı takozu hakkında bir konu tartışması buldum. O da detaylı araştırdığım bir şey. Arama kısmına ilk yazdığımda çıkmamıştı. Doblolar benim için önemli. Uğraştım. Gerçek ve nostaljik araçlar. Dobloda neyin nereye takılacağı bellidir. Bu 2010-2015 D3 kasa Doblolara mavi logo bile uyuyor ve Fiat gerçekten çeşitli ve kapsamlı. Fiatların alternatif parçaları, 2005 yılından beri benzer tasarımlar kullanmasını seviyorum. 2005 yılından sonra benzer tasarımlar çıkmaya başlıyor ve 2007 Fiorino ve D3 Doblonun mavi logosu fabrikasyon olarak hiç olmadı.
2005 Punto, 2005 Ducato, 2006 Scudo, 2007 Linea, 2007 Fiorino, 2010 Doblo.
2005 Punto, 2005 Ducato, 2006 Scudo, 2007 Linea, 2007 Fiorino, 2010 Doblo.