2011 Fiat Doblo Bakımları Scudoblo

Doblonun iki kapılı bagajlılarındaki bagaj plaka bakalitinin klipslerinin benzerini öğrendim. Bu klipsin ayrı bulunmadığını düşünüyordum. Parça kodu da yok gibiydi. Peugeot Citroen için çok benzer bir klips öğrendim. Renault parça kodu da var. Aşırı büyük sünger contası var. Eğer bulunursa ve lazım olursa bu klipsi sünger contasıyla kullanmak iyi olur gibi. Türkiyede bu klipslerin satıldığı yan sanayi bir link bulamadım. Starklips marka bile yoktu. Bana Doblodaki klipsle çok benzer gibi geldi. Peugeot Citroen parça kodları bunlar. 811024 9687053880
Renault parça kodu da bu. 7482543490
(link)
Bu klipsin sünger contasız durduğu bir resmi Restagraf diye yan sanayi bir klips markasının sitesinden gördüm. Birsürü klipsin durduğu bir resimde yer alıyordu. Peugeot Citroen klipsi olabileceğini düşündüm ve öğrendim. Doblonun bulunmayan o klipsini böyle araştıran yoktur bence. Keşke bir Fiat parça kodu mevcut olsaydı. Benzer olan bu klips bulunuyorsa eksiği tamamlamak için kullanmaya değer bence. Restagraf ürünleri Türkiyede yok gibi. Starklips gibi klips ürünleri ve klips setleri var. Klips renkleri farklı olabiliyor. Parça kodlarına da yer vermiyor gibi. Bahsettiğim benzer klipsin neye benzediğini gösteren böyle bir link var.
(link)
51FuCQku4oL._AC_UF894,1000_QL80_FMwebp_.webp

Fiat Scudonun sürgülü kapı döşemesi için farklı bir sarı klips gösteriliyormuş. Beyaz olan klipse benziyor ama daha dar gibi. 9684635980
(link)

Back