Yakıtınızı genelde hangi petrolden alıyorsunuz ve memnun musunuz?

Şunu da belirteyim 4300 km ye kadar yakit belimi büktü diyebilirim başedemedim [emoji3] abartisiz km de 0.45 kurus yakti.Uzun yol yapinca 0.35 kurusa dustu ama

@blackeaqle44
Valla kendi arabamda full depoda 30 km civarı fark ediyordu ama performans cidden iyidi

@volkan guney
Enteresan.Belki de abilerin dedigi gibi yakitin taze olmasi da etkiliyor olabilir ama ben yinede shell den şaşmam [emoji3]

Shell kaliteli ama opet kadar uzun km yapmıyor arkadaşlar.
opet ile şehir içi 100tl ye 350 veya 330 km yapıyorum.
shellde 300 lere gelmeden kalıyordum.

@ceyhungulen
1.6 105 likle mi yapiyorsun bu km yi abi ? Aracin kac km de peki ?

@blackeaqle44
araç şuan 30binde
1.3 euro5 motor.
ilk 5000 10000 kmde yakıt fazlayken şimdilerde düştü

@ceyhungulen
Abi senin o km yi yapman gayet normal az bile yapmişsin hatta sen bence .Ben 100₺ lik yakitla 250 km yapiyorum. 1.6 105 hp 4900km de aracim.senin aracin motoru benim aracin motoru kadar sagir da degil

@blackeaqle44
Evle iş arası 3 veya 4 km
ısınmadan varıyorum.
o yüzden yakıt normal geliyor.

Bence Shell ile Opet'i kıyaslamayın artık [emoji3] Volkan abinin de dedigi gibi akli kelden yakiti Shell'den [emoji1360][emoji3]

shell üstüne tanımam eski araçlarda hep onu kullandık.
ama garanti kapsamında kalsın diye opet alıyoruz mecburen.

Ayrica Shell Clup Cart'ta biriken puanlarla yakit alirken yakit litre fiyatinin dusmesi de ekstrasi.Gecen 50₺ lik aldim kartta 1790 puan vardi 1500 puan cekti yaklasik 15₺lik mazota tekabul ediyor mazot litre fiyatini 3.88 den 2.81 e dusurdu [emoji1362]

Son düzenleme:
c38521fafaa622ae2ac98ba8218b0839.jpg

Bu da ispatı.

ben de bi opet bi shell gidip geliyorum bakalım

shellde verim
opette tasarruf ediyorum

@kardelenkurt

Konuyla alakasi yok ama birsey sorucam 34 PKY 95 2015 doblo trekking plakali arac üye araci midir ?

Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı çok yakarsa iyi kaçar az yakarsa daha çok km yapar. Bu aradaki çekiş farkı öyle ahım şahım değil psikolojik olarak. Opet varken shell in önünden geçmem. Zaten yakıt pahalı birde shell den alırsak ocağımızı batırır. İstanbul şehir içi ortalama hız 21 ortalama tüketim 6.4. Servis ile Opet anlaşmalı olduğu için motorda güvence altında olması cabası. Garanti olmasa aytemizden alırım diğer araçlarımıza ordan alıyorum her cumartesi günleri kampanyası var eurodiesel 3.42 çekiş anlamında bi sıkıntısı yok. Yakıt alana fırçasız iç dış yıkama 5tl.

@Sezgin Tok

Ucuz etin yahnisi pek olurmuş Sezgin Abi [emoji3] Bi yerde patlak vermesin sonra [emoji1][emoji1]

@blackeaqle44
evet

Back