Valla Ankara içi Atisan TP 3,66 TL iyi bir seçenek bence.Ben normalde TOTAL Excellium kullanıyorum %5 indirimli Total Cardla beraber ama yine de TP bu indirime rağmen 4 krş daha avantajlı oluyor.
Daha önce Opet'ten alıyordum (illa opeti vurguluycan 😀) son 3-4 aydır Shell 95 oktan V-Power Nitro Plus alıyorum. Benzinli araçlara öneririm, Opete göre daha performanslı bir yakıt. LT fiyatı maalesef 4.5 TL 😡
@Ultralion
Her zaman ordan alırım Turgut başkanın kendi istasyonu orası bazende şaşmaz Tpden alırım fiyat aynı
25 kuruş fark ediyor hemde mazotu mükemmel
Beyler ben yaklaşık 1 sene Opet kullandım sonra bir kaç duyum alınca Shell daha iyi diye 1 ay kullandım ancak bir ay sonra motordan bi tıkırtı sesi gelmeye başladı araç garantili gittim servise anlattım ama yakıttan bahsetmedim usta dediki bir iki depo farklı yerden yakıl al yada değiştir dedi opetten aldım iki depo sonra ses kesildi
arkadasim opetin denetlemesinde calisiyo bana hangi marka oldugu farketmez yeterki istasyon yeni olsun dedi bende yeni acilan (mumkunse son iki uc ayda acilan) shell den aliyorum.. yeni istasyonlardaki yeni makineler pompalar yeni standartlara gore imis istensede katakulli yapilamiyomus..
Evimize yakın total vardı araç lpgliydi gel zaman git zaman araçta kurum ve çekişte anlamsız düşme olunca servise gösterdik yakıttan kaynaklı denilince Opeti önerdiler. Sonrasında çok uzun yıllardır hem Lpgyi hemde mazotu Opetten alırız 🙂 Uzun yollarda hep Opet istasyonlarında duraklama ve yakıt alırız herzaman Opet tavsiye ederiz. 🙂
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@volkan guney
Valla volkan abi az menzil olayi bence sehir efsanesi [emoji3] 480 km de yarim depo mazot yedi bence biraz abartiyorsunuz su dusuk performans olayini.ben opetten de aldim 50₺ lik bi deneyeyim dedim 120 km gidemedim hesap et.Shell den aldigim 50₺ mazotla 153 km yol yapti.Suan benim canavar 5900 km de ve shell v-power nitro + la gayet uzun menzilli gidiyor.