Yakıtınızı genelde hangi petrolden alıyorsunuz ve memnun musunuz?

Kaçak mazot kullanıyorum hem ucuz hemde 10 numara performans.
IMG-20160426-WA0005.jpg

Bu arada bp den almayinda nerden alirsaniz alin berbat mazotu

7 aya yakın shell kullandım.
Çok kaliteli ama çok yakıyor.
Baş edemedim yakıtla. İçiyor resmen 😀.
10 güne yakındır tekrar opete döndüm

aynı dertten ben opete geçtim
@arda2000

@kardelenkurt
ulaaaaa deee gıdı deeeeee ınce oldugundan mı cok yakıyorrrr acaba baskanım

@AN7807
işin espirisi o bende çoğunlukla shelden ara sıra da opetten alıyorum. Ama artık tamamen opetten alacağım

Herkes Totali Övüyor Son Zamanlarda Bende Bir Kaç Kez Denedim Aracın Gidişi Değişiyor Fakat Shell FuelSave'den Çok Yakıyor Gibime Geldi Ancak Motor Gayet Sessiz Ve Daha Tepkiliydi...

1.Shell FuelSave
2.Total Excellium
3.Opet Eco Force

Şunuda Ekleyeyim Yakıt Ne Kadar Kalınsa O Kadar Uzun Km Gidiyor Ama Motorunuzu O Denli Yoruyor.Benim Yakıt Alış Şeklim Şu , 50 Tl İse 20 Tl V-Power 30 TL FuelSave 😵

Türkiye petrollerinden alıyorum bi kac defa denk geldim.. Ayda bi denetim yapiliyo gayet kaliteli mazotu var tpden baska yerdende mazot almam traktörün mazotunuda ordan alırız lt fiyati 3.20 olması lazim il il değişiyordur fiyat tabi

Dosyalar

• 20160529_140331_HDR.jpg
    20160529_140331_HDR.jpg
    139,2 KB · Okunma: 32
Ben Atisan Sanayi Sitesinin girişindeki TP den alıyorum mazotu.Hem ucuz hem kaliteli en son 3,66 TL idi fiyatı performansı da gayet iyi...

Valla yakit konusun azcikda olsa şanslıyım gibi Kırıkkalede diğer illere göre daha ucuz..😀😀😆

Evet rafinerinin hemen yanında yer alması avantaj tabi.Şu an ne kadara alıyorsunuz?

Lt fiyatı 3.20 olması lazim indirim kartı neyim okutuyo pompaci bide bu aralar pek gitmiyom fulleyince baya gidiyo😀😆

🙁🙁🙁 bizde en ucuz 3,62 GO da oda yeni açıldı.

Back