ABSOLUT tarafından yazılan metin:
sanırım birmotta yaptırıcam bakımıda ama dediğin gibi bakım zamanı gelsin bakarız.. şimdiye kadar servise giden yokmu onlardan duymak lazım gittikleri servislerden memnunlar mı
benim araç 1.6 ve bakım aralığı 20 bin kmde bir. 5 bin km de aracı aldığım yere medos otomotive gittim. yağ su ve sıvı kontrolleri yapıldı. 10 dakika sonra araç teslim edildi. bu işlem ücretsiz.
araç 8500 km lere geldiğinde 0,75 lt. civarında motor yağı ekledim.
10 bin km ye yaklaştığında medosu aradım dedim ben yağı değiştirmek istiyorum. 20 binde bir yapılıyo dedi, biliyorum ben değiştirmek istiyorum fiyat nedir dedim 230 - 250 civarında tutar dediler.
daha sonra gezinirken bostancı sanayide yetkili servis gördüm. oraya girdim fiyat sordum aşağı yukarı 230 lira civarı dedi. araca tam bi bakalım ona göre fiyat çıkarır haber veririz dediler.
10270 kmde, yakın olduğu için bostancı sanayideki yetkili servis olan KANTARCI ya
😀 götürdüm aracı. yarım saat sonra aradılar 250 tl tutuyo dediler.
aracı almaya gittim 30 tl işçilik yazmışlar, 20 küsür lira hava filtresi, 35 lira civarında yağ filtresi. geriye kalanıda 5 litre 5/30w yağ. Bide yıkatmışlar o beleşmiş
😀
birde ön tamponda çeki demirinin kapağını götürmüşler bi akşam evin önünde. o parçayıda sipariş verdik boyatmışlar etmişler dünde o kapağa 14 lira verdim.