Silinmiş Hesap
Yeni Üye
ozersin85 tarafından yazılan metin:
arkadaslar bende değiştirecem lastikleri fiyatlar marka bazında ne alemde biliyor musunuz?
benim arabaya 175-75-14 yerine 185-65-14 lastik taksam sadece öncelere sıkıntı olurmu aceba 175-75-14 orijinal ebatları 1.300 cargo araba.
cnkshn tarafından yazılan metin:
175/75/14 duravisler çok sert lastikler. tamamen yüke yönelik. 90 bin km çevirdim üstündeki duravislerle. daha sonra ötme yapmasından dolayı değiştirdim.
yük taşıyorsanız binek tipi lastik takmak zararınıza olur. çok çabuk aşınır.
Brigstone duravis almayın bence. gereksiz sertler.
başka bir lastik olsaydı 90 bin çevireceginizi düşünemiyorum çünki,bu araçlar hem yüklü hem yüksüz düşünüldügü zaman duravisler bence idaal.belki sert ama kullanışlı ve ekonomik lastikler.yok konforlu olsunda bana 60bin yeterli derseniz oda sizin tercihiniz.cnkshn tarafından yazılan metin:
175/75/14 duravisler çok sert lastikler. tamamen yüke yönelik. 90 bin km çevirdim üstündeki duravislerle. daha sonra ötme yapmasından dolayı değiştirdim.
yük taşıyorsanız binek tipi lastik takmak zararınıza olur. çok çabuk aşınır.
Brigstone duravis almayın bence. gereksiz sertler.
evet marka bazında bencede güzel tercih miclenden sonra lassa veya goodyearRAPTOR tarafından yazılan metin:
beyler ben bu gün lastik değiştirmek için bayileri dolaştım.çok ilginç bilgilerle karşılaştım.
mıchelin bayisi:
-düşük endex lastik takmanızı tavsiye etmiyoruz.lastik tabanları bozuluyor!lastiklerinizin endexi uygun olmalı.
fulda bayisi:
-185/65/15 lastikler yerine 195/60/15 kullanabilirsiniz.çap stabil kalır
brigstone bayisi:
yumuşak lastikler taban bozmaya meyillidir.
lassa bayisi:
yük endeksi düşük lastik kullanmayın.
michelin bayisi elinde uygun endexli lastik olmadığı için beni diğer firmalara gönderdi.müşterimize mahçup olmak istemeyiz dediler!
bende lastik olarak lassa ya karar verdim.güçlendirilmiş 92 T XL endex li lastik alacam.adet fiyatı 150 TL
175*75*14
RAPTOR tarafından yazılan metin:
beyler ben bu gün lastik değiştirmek için bayileri dolaştım.çok ilginç bilgilerle karşılaştım.
mıchelin bayisi:
-düşük endex lastik takmanızı tavsiye etmiyoruz.lastik tabanları bozuluyor!lastiklerinizin endexi uygun olmalı.
fulda bayisi:
-185/65/15 lastikler yerine 195/60/15 kullanabilirsiniz.çap stabil kalır
brigstone bayisi:
yumuşak lastikler taban bozmaya meyillidir.
lassa bayisi:
yük endeksi düşük lastik kullanmayın.
michelin bayisi elinde uygun endexli lastik olmadığı için beni diğer firmalara gönderdi.müşterimize mahçup olmak istemeyiz dediler!
bende lastik olarak lassa ya karar verdim.güçlendirilmiş 92 T XL endex li lastik alacam.adet fiyatı 150 TL