lastik tecrübesi.

bende lastik değiştiricem 185/65/15 92T goodyear düşünüyorum sizce iyi midir ? Ufak bir bilgilendirme belki duymuşsunuzdur ama ben yine de söyliyim 4 adet goodyear binek ya da 4x4 lastik alana navigasyon cihazı hediye bilginize... 🙂

serdarengin tarafından yazılan metin:
dostlar bu aralar bende lastık değiştiricem,son zamanlarda kimler değişti,ne tavsiye edersiniz.boşuna aramayalım bi hafta..😀
aracım sadece binek,çoğu zaman 2 kişiden fazla kimse binmez...yumuşak olsun diyorum ama,ne yapayım dersiniz?

ben 2 ay önce aldım briston b250 185-70-14 88t idare eder 185-65 almadığıma pişmanım hem daha alçak hemde aracın yol tutuşu daha iyi olur h sersi al hem daha yumşak yol tutması daha iyi ben 5. ayda aldım peşin 520 tl 6 taksi 560 tlye aldım b 330 larda güzel ve 4 mevsim kullanılmaya müsait lastik ama eski teknoloji ve sert lastik b250 den çoğu formu inceleyerek aldım herkes memnun ben ebatları büyüttüğüm için bana güven vermiyor benim şikayetim ondan anlıycan yanlış seçim yaptım unutmadan benim d1 kasa

burak22 tarafından yazılan metin:
bende lastik değiştiricem 185/65/15 92T goodyear düşünüyorum sizce iyi midir ? Ufak bir bilgilendirme belki duymuşsunuzdur ama ben yine de söyliyim 4 adet goodyear binek ya da 4x4 lastik alana navigasyon cihazı hediye bilginize... 🙂

Gayet mantıklı 🙂

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
burak22 tarafından yazılan metin:

Gayet mantıklı 🙂

Öyle bir kampanya bende duydum ama bu kampanya belli lastiklerde geçerli bildiğim kadarıyla 4x4 ve lüks sınıf lastiklernde önce bir incele zarar etme

(link)

215 / 55 r16 97w düşünüyorum d3'e .
binde 4 büyüme söz konusu.

195 lik janta sığar mı?

verdiğimiz paraya değer mi?

arkadaşlar doblo ma bridgestone b250 185 65 14 lastik aldım 4 tanesi 540 tl ve 12 ay vade yaptılar bu lastik hakkın da bilgisi olan varmı yeni modelmiş taze lastik 4011 üretim tarihi ben ce yumuşak ve direksiyon süper yumuşadı ve hafifledi yorumlarınızı bekliyorum

munurkavalci tarafından yazılan metin:
arkadaşlar doblo ma bridgestone b250 185 65 14 lastik aldım 4 tanesi 540 tl ve 12 ay vade yaptılar bu lastik hakkın da bilgisi olan varmı yeni modelmiş taze lastik 4011 üretim tarihi ben ce yumuşak ve direksiyon süper yumuşadı ve hafifledi yorumlarınızı bekliyorum

aga boyutlarda bi yanlışlık var sanki...185/65/14 82T doğan lastiği! benim bilgiğim 14 jantlara 185/75/14 takılıyor.

birazdan gidip 175 70 14 brigston taktıracağım..akşama test sonuçlarını anlatırım..bu arada bayadır yaptırmadım ROTBALANS ı ne kadara yapıyolar istanbulda abi bileniniz varmı...?????

birazdan gidip 175 70 14 brigston taktıracağım..akşama test sonuçlarını anlatırım..bu arada bayadır yaptırmadım ROTBALANS ı ne kadara yapıyolar istanbulda abi bileniniz varmı...?????

Güncel rakamı bilmiyorum son 50 ye yaptırmıştım.

bilgisayarlı rot ayarı 20 lira...bilgisayarlı balans lastik başına 5 lira.dört lastik 20 lira.

arkalarada balans yaptırmayı unutmayın.itiraz etselerde yaptırın.

yanıymış hacı.bikaç yeri aradım hep aynı veiyolar fiyatı..

sıfır lastik alımlarında sökme takma balans işlemlerini lastiği aldığınız firma karşılıyor!ayrı para vermeyin!

hee öylede abim almış lastikleri hediye bana😀 e bide rot balans yaptıralım diyemedim😀 desemde şehir dışı,pahalıya gelirdi😀

arkadaşlar selam 2011 doblo 1,3 multijet safeline model aracım var.hususi amaçlı kullanıyorum.üzerindeki orjinal lastikleri 185/55/15 di fakat ben gzl bi jant vede lastik takmak istedim.205/55/17 jant aldım.ön tekerleri tam sağa ve sola çevirdiğim zaman yani U dönüşü yamak istediğim zaman ön tekerler iç çamurluğa sürtüyor 🙁 Araç yol tutuşu hissedilir şekilde arttı fakat kalkışlarda sanki arabada 300 kilo yüklüymüş gibi kalkış sergiliyor.jantları fazla abarttım galiba.yakıta da yansıdı bu....malesef bu şekil bi sorunum var bakalım napacaz.

cmzyl tarafından yazılan metin:
arkadaşlar selam 2011 doblo 1,3 multijet safeline model aracım var.hususi amaçlı kullanıyorum.üzerindeki orjinal lastikleri 185/55/15 di fakat ben gzl bi jant vede lastik takmak istedim.205/55/17 jant aldım.ön tekerleri tam sağa ve sola çevirdiğim zaman yani U dönüşü yamak istediğim zaman ön tekerler iç çamurluğa sürtüyor 🙁 Araç yol tutuşu hissedilir şekilde arttı fakat kalkışlarda sanki arabada 300 kilo yüklüymüş gibi kalkış sergiliyor.jantları fazla abarttım galiba.yakıta da yansıdı bu....malesef bu şekil bi sorunum var bakalım napacaz.

sn cmzyl;

lütfen kendinizi tanışma bölümünde yeni başlık açarak tanıtınız!site kuralları gereği kandini tanıtmayan üyelerin mesajları cevaplanmayacaktır.

RAPTOR tarafından yazılan metin:
cmzyl tarafından yazılan metin:

sn cmzyl;

lütfen kendinizi tanışma bölümünde yeni başlık açarak tanıtınız!site kuralları gereği kandini tanıtmayan üyelerin mesajları cevaplanmayacaktır.

Raptor abicim... Aynısını bende yazmıştım... Silindi mi acaba yoksa sildiler mi? bilemiyorum..

arkadaslar lassa impetus 205 55 r 16 v91 lastik takdık d3 e sonuçları bildirmek istedim lastik değiştirmek isteyen varsa
aracın süşpansiyonu biraz yumaşadı fakat virajlarda savurma olayı yok ayrıca direksyok tepkisi çok güzel oldu 100 km hızla orta frenaj denemesi başarılı
orjinal lastiklerle aynı yerde aynı hızla yaptıgım denemelerde abs devreye giriyodu lassa larla absye gerek kalmadan aracı gayat yumuşak bi şekilde durdurdu sert kalkışlarda orjinal lastikler patiye düşerken lassa larpatiye düşmeden aracın fırlamasını saglıyor umarım acıklayıcı olmuştur.

Arkadaşlar danışmak istediğim birşey var. 2006 yeni kasa 1.3 multijet'im var. 16" çelik jant takmam uygun olur mu ? eğer uygunsa lastik olarak hangi marka ve ebat önerebilirsiniz ? son olarak 16" takarsam yol tutuş yakıt tüketimi gibi konularda ne gibi etkileri olur ? şimdiden teşekkürler.

Back