Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
filizcima tarafından yazılan metin:
aynen katılıyorum arkadasım zaten doblonun ıkı eksıgı var benım gozumde sılecekler ve bu kırmızı kılıt dugmesı 😀kocaman on camı var hala sıleceklere cozum yok tam gorecegım yer yagmurlu havada kor nokta oluyo 😀yapsana su koca bebegın cam sıleceklerını kenardan seat leon taksılerınkı gıbı😀pırıl pırıl gorelım dunyayı

Leon'daki silecekler de gerçekten harika. Ben şimdilik o kadar şikayetçi değilim sileceklerden ama kapı olayı gırrrrr yani *bugs**pissed**bugs*

Şu takoz olayını tam anlamadım nreye koyuyorsun tam olarak, açılıp kapanmaya bir engel teşkil etmiyor mu ?
hayır etmıyo dısarda kapının surgu kısmı varya bagaj camının altında kalan kısım ona pılastık 5 cm lık bı takoz koyuyosun acılınca kılıt olayı bıtıyo:dkapı 5 cm daha az acılmıs oluyo en gerıye gıdıp dayanmıyo sende yapabılırsın

anladım sanırım, bi deniyeyim bakayım 🙂

foto buldum yakından degıl ama bıraz bellı bı dk hemen uplaud edıyorum

lorenz tarafından yazılan metin:
Evt guzel fıkır takoz işi ok bi denerim sende içeridden siyah elektrik bandı cek kırmızı dugmenın ustune goremedıklerı yere de basmazlar heralde....😵

Bende iki çocuk var. Bantlasan orayı dikkatlerini çekip daha çok kurcalarlar. Bantlamasan kırmızı kırmızı dikkat çekiyo zaten. oooofffff *bugs**pissed**bugs*

Evt guzel fıkır takoz işi ok bi denerim sende içeridden siyah elektrik bandı cek kırmızı dugmenın ustune goremedıklerı yere de basmazlar heralde....😵

Bende iki çocuk var. Bantlasan orayı dikkatlerini çekip daha çok kurcalarlar. Bantlamasan kırmızı kırmızı dikkat çekiyo zaten. oooofffff *bugs**pissed**bugs*
Yaa bosver be ustam benım iki cocugum olsun da arabayı parcalasınlar isterlerse.....*dog*

kapı acıldıgında kılıtlenmesın dıye basıt bı cozum en azından cekıstırılmeye engel olur😀kırmızı daıre ıcıne aldım 5-6 cmlık bı plastık takoz temın edıp kapı surgusunun kanalına sıgacak sekılde en gerıye olmak sartıyla oturtuyoruz kapı 5-6 cm daha az acılmıs oluyo ınmeye bınmeye sıkıntı etmıyo bn o sekılde kullanıyorum :d

o takozu alt raylardaki gorunmeyen yere yapsaydın keske...
Ben bi oraya denicem...
Gamyon da yanıyo massalah... 1.3 mü?

Yaa bosver be ustam benım iki cocugum olsun da arabayı parcalasınlar isterlerse.....*dog*

Dostum mesele aracı parçalamaları değil, çok ufaklar Allah korusun seyir halinde bir oynasalar ondan korkuyorum.

kapı acıldıgında kılıtlenmesın dıye basıt bı cozum en azından cekıstırılmeye engel olur😀kırmızı daıre ıcıne aldım 5-6 cmlık bı plastık takoz temın edıp kapı surgusunun kanalına sıgacak sekılde en gerıye olmak sartıyla oturtuyoruz kapı 5-6 cm daha az acılmıs oluyo ınmeye bınmeye sıkıntı etmıyo bn o sekılde kullanıyorum :d

Tamamdır, çok sağol. Olay şimdi anlaşılmıştır 🙂

Aracın da çok hoş görünüyor bu arada, Allah tekrar bir kaza göstermesin inşallah.

o takozu alt raylardaki gorunmeyen yere yapsaydın keske...
Ben bi oraya denicem...
Gamyon da yanıyo massalah... 1.3 mü?
evet 1,3 de o foto lanetten yenılerını paylasayım dagda cektım onu o takoza gelınce ıcerde olsada olur ama pılastık sıyah oldugundan goze batmıyo sıkıntı olmuyo :d

arkadaşlar iyi akşamlar ben bu konu hakkında bir bilgi geçtim foruma kapı iç kolu başlığında okuyun derim ayriyettenn kapı kolunun çekme tetiğine kırmızı iyi yapışkanlı folyo üst düğmeyede kol renginde folyo yapıştırırsanız fark edilme teorisi tevreye girer patlayan renkler dikkat çektiğinden herkez önce kırmızı olana hamle yapacaktır aynı şimdi olduğunun tersi yani ...naçizane fikrim budur ...ama yakında gerek kalmıyacak dediğim yazımı okursanız zaten bilgidar olursunuz saygılarımla....

farketmez kardeşim sende folyo işlemini yap hatta şu an aklşıma geldi o kolu birkaç vida tutuyor onları sök kapıyı açan spral teli çıkart temiz olsun diyorsan tetiği ve düğmeyi sprey selilozik boya ile boya ttekrar yerine tak bence çok kolay ve az masraflı bir iş.....kolay gelsin

arkadaşlar iyi akşamlar ben bu konu hakkında bir bilgi geçtim foruma kapı iç kolu başlığında okuyun derim ayriyettenn kapı kolunun çekme tetiğine kırmızı iyi yapışkanlı folyo üst düğmeyede kol renginde folyo yapıştırırsanız fark edilme teorisi tevreye girer patlayan renkler dikkat çektiğinden herkez önce kırmızı olana hamle yapacaktır aynı şimdi olduğunun tersi yani ...naçizane fikrim budur ...ama yakında gerek kalmıyacak dediğim yazımı okursanız zaten bilgidar olursunuz saygılarımla....

yeni farkettiğim bir noktaya değinmeden edemiyciim
toprak yolda frene asılıpta abs yi devreye sokunca frene bastığım sürece kendiliğinden dörtlüler yanıyor
freni bırakınca sönüyor

objektif tarafından yazılan metin:
toprak yolda frene asılıpta abs yi devreye sokunca frene bastığım sürece kendiliğinden dörtlüler yanıyor
freni bırakınca sönüyor

böyle bir özellik orjinalda yok diye biliyorum.

geremy tarafından yazılan metin:
freni bırakınca sönüyor

d3 kullanıcısı sanırım. ani frenlemelerde 4lü flaşör otomatik devreye giriyo

cnkshn tarafından yazılan metin:
freni bırakınca sönüyor

ewet bu özellik çoğu yeni araçta var çokda iyi bi sistem bu tam bir + bence

cnkshn tarafından yazılan metin:
freni bırakınca sönüyor

Eski kasada yok mu bu özellik ?

d3 ise bilmiyorum ama d1-2 de yok bu özellik.
Yaparız istesek de ne gerek var dörtlü yansa ne olur yanmasa ne olur arabanın gelişini gören bi halt olacagını ve kaçması gerektiğini zaten anlar..*rolleyes*

Back