Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

lorenz tarafından yazılan metin:
geremy tarafından yazılan metin:
d3 ise bilmiyorum ama d1-2 de yok bu özellik.
Yaparız istesek de ne gerek var dörtlü yansa ne olur yanmasa ne olur arabanın gelişini gören bi halt olacagını ve kaçması gerektiğini zaten anlar..*rolleyes*

😀*clap*

D3 kullandığımı bilmiyordum
bu vesile ile öğrenmiş oldum
bir kez arkadan gelen için güzel işaret oldu
sevdim bu özelliği

lorenz tarafından yazılan metin:
d3 ise bilmiyorum ama d1-2 de yok bu özellik.
Yaparız istesek de ne gerek var dörtlü yansa ne olur yanmasa ne olur arabanın gelişini gören bi halt olacagını ve kaçması gerektiğini zaten anlar..*rolleyes*

😀*clap*

aslında güzel bi sistem insan biraz dalgın olduğunda öndeki arabanın fren yapdığını geç farkediyor dörtlüler dikkat cekdiği için hemen fark ediyorsun ki türkiyede araba kullanırken dalgın olmayan kimse yok 😀

d3 lerde varmı bilmiyorum şimdiye kadar gündeme gelmedi.
bu işi yanlış hatırlamıyorsam citroen yapmıştı ilk
reklam filminde köprü gibi bir yerde yol bitince ani fren yapıp flaşörleri yakıyordu.
bmw lerde kaza sonrası dörtlüler yanar iç aydınlatma yanar kilitler açılır.şimdi bmw lerde çift kademeli fren lambası var.

d3 lerde var frene ani basınca yanan 4 lü flaşörler. ben bu konuda bahsedilmişti diye hatırlıyorum

arka tamponların ıc kısmında hava kapakcıkları var bende sorun olmuyor bu 5 .cı doblom bı sorun yok

arkadaşlar (d1) araçtan inip sellektor yapınca uzunlar yanar kapıları kilitleyip giderken önünüzü aydınlatır farlar 35 saniye yanık kalır

adilkandir tarafından yazılan metin:
arkadaşlar (d1) araçtan inip sellektor yapınca uzunlar yanar kapıları kilitleyip giderken önünüzü aydınlatır farlar 35 saniye yanık kalır

d1-2-3 de var.

d1 ve d2 lerde sürücü ayak havalandırması gaz pedalının hemen üstünden üflüyo ve sol ayağınız pek ısınmıyo ( en azından benim sol ayağım pek ısınmıyo)

d3 lerde ise sürücü ayak havalandırma sistemi direksiyona ortalanmış şekilde.

Sevgili adilkandir arkadaşı o sisteme FOLLOW ME HOME deniyor Yani beni eve kadar takip et sistem şöyle çalışıyor...aracınızdan inip anahtarınızı alırsanız ve selektör kolunu çekerseniz ki her çekme 30 saniyedir bu süre her çekmede 30 saniye uzar max 210 saniye ve kısa hüzmeli farlar yanar verilen süre sonuna kadar....

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Cancavlk tarafından yazılan metin:
GösTergeDe BaLık Resmi Çıkıyo Bu Ne Manaya geLiyo biLen vaRmı ?

Balık resmi mi *eek* Su mu aldı yoksa senin araç 🙂

Yakınlarda güzel bi balıkçı vardır bi rakı balık yapılır hesabı 😀D

Arkadaşlar Alman araçlarında park ışıklandırması vardır bilirsiniz D3 lerde varmı acaba deneyen varmı....

Yani far konumu açıkken anahtarı alıp indiğinizde sinyal kolunu sağa veya sola çekik bırakırsanız çekili bıraktığınız yöndeki park ve stop lambanız yanar....İnşallah D3 lerdede vardır...

bakiergul tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar Alman araçlarında park ışıklandırması vardır bilirsiniz D3 lerde varmı acaba deneyen varmı....

hep hoşuma gitmiştr bu özellik.

yazmıştım arkadaşa opel astraklasik III aldık diye onda var gösterdim bayıldı arkadaş....

bakiergul tarafından yazılan metin:
yazmıştım arkadaşa opel astraklasik III aldık diye onda var gösterdim bayıldı arkadaş....

Bilmiyormuymuş 🙂 Evet gerçekten de güzel bir özellik bu.

Yok bilmiyordu asıl bizim dobloarda varmı ben onu merak ediyorum....

Back