istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
lorenz tarafından yazılan metin:
Yaa bi de arka kapı acma-kapama olayı ve de tam acıldıgında kilitlenip indirdiğiniz yolcuya tarif etme durumu var ya tek "lanet olsun yaa..." dediğim olay budur. Tek nefret etme sebebim...Belki ileride satarsam satma sebebinin basrolunde bu kapı olayı vardır...
Vatandas ınecek kırmızı kılıtleme dugmesıne basıyor "yok abi o değil diyorum kucuk dile bas" diyorum "hani nerde" diyor...
Elimle uzanmaya calısıyorum "haah tamam gordum" dıyor açıyor... Bu sırada içimden dua ediyorum "İnşallah tam acıp da kilitlemez" diye daha duam bitmeden "taaakk" diye içimi acıtan bi ses geliyor ve kapı tam kilitleniyor..."Hadi saolasın" diyor ve kapıyı cekişlemeye başlıyor "Dur abi çekme" diyorum anlamayacagını bıldıgım halde belki anlar diye "abi kapıyı acar gibi kolu cek oyle kapat" diyorum tabi bu seferde tam cekemıyo yıne kapatamıyo... Artık bende mecburen kapıyı kırmasın diye inip kapatıyorum...Tabi bu kapıyı yapan mühendisleri de bi güzel yad ediyorum....Yaa arkadaslar kardesler abiler benim derdim cok buyuk uygun bi motor bulsam otomatik yapacam bu seferde otomatık kapıyı bozarlar dıye korkuyorum...Napacaz da bilmiyom....
Kırmızı düğmenin yeri çok anlamsız sanki bas bana bas bana diye bağrınıyor, eşim de hala alışamadı. Birkaç sert çıktım, ben beceremiyorum sen aç kapa şu kapıyı diyor, hem gereksiz yere kalbini kırdık hem de uğraşıyoruz. Ben de çok gıcık oldum bu kapı olayına, tam bir mühendislik harikası kırmızı kitleme düğmesi