Doblolara Periyodik Bakımda Neler Yapılır?

bazı ustalar yapıyor ne derece doğru bilemiyorum en azından yağsız şekilde çalıştırma süresi çok önemli.

kesinlikle önemli.....Mozotun içinde ki yağ kısa zaman yetiyor çünki...

yeni 1.3 dize doblosuna 10000 bakımı yaptıran var mı?ne kadara mal oluyor acaba ?

Ben 10000 bakımını Birmot Beylikdüzün de yaptırdım çıkan rakam 210 tl

Stepneyi alırken servisteki elamanın telefon konuşmasına tanık oldum. Telefondaki müşteriye 1.3 safeline 10000 bakımı 180TL dedi.

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Stepneyi alırken servisteki elamanın telefon konuşmasına tanık oldum. Telefondaki müşteriye 1.3 safeline 10000 bakımı 180TL dedi.
Benim araç 1,3 premio d3 kullandıkları yağdan fark olabilir

batur tarafından yazılan metin:
Ben 10000 bakımını Birmot Beylikdüzün de yaptırdım çıkan rakam 210 tl

bende izmir birmotta yaptırayım diyorum.burda bikaç servis daha var şık kardeşler merkez servis poyraz falan onlarada gidip fiyat almak lazım mı acaba yoksa hepsi aynı fiyatı mı çeker?

Hemşom normalde hepsinin aynı fiyatı çekmesi lazım ama bir şekilde deliyorlar işte. Sen yine de birkaç servise sor bakalım ne diyecekler.

işçilik ücreti çok fark ediyor genelde parçalar arasındaki fiyat farkı çok olmuyor ama işçilikte çok fiyat farkı oluyor

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
işçilik ücreti çok fark ediyor genelde parçalar arasındaki fiyat farkı çok olmuyor ama işçilikte çok fiyat farkı oluyor

Yaa bunu nasıl bir standarda oturtamazlar hayret. Özel servisleri geçtim ama marka servislerde sadece Fiat'ı kasdetmiyorum, müşteri memnuniyeti açısından bi standart oturtmaları lazım.

ben baskı balata ve normal bakım yaptıracaktım yaklaşık 5 ayrı yerden fiyat teklifi aldım. ortalama işçilik olarak 300 tl istediler ama en son bir yere sordum hiç tanımıyordum usta 130 tl işçilik istedi benden orda yatırdım artık orası benim daimi servisim oldu 🙂

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
ben baskı balata ve normal bakım yaptıracaktım yaklaşık 5 ayrı yerden fiyat teklifi aldım. ortalama işçilik olarak 300 tl istediler ama en son bir yere sordum hiç tanımıyordum usta 130 tl işçilik istedi benden orda yatırdım artık orası benim daimi servisim oldu 🙂
sanayidemi yaptırdın 🙂

Back