- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
bugün ise arka amortisör üst bağlantı burcu aldım 1 takım. servisi aradım komple amortisörü değiştiriyolarmış. blgisayardan baktılar sizin amortisözleriniz ölçüm yapıldığında sağlammış dediler. daha önce baktırmıştım oraya. sonra yedek parça imalatı yapan bi arkadaşımı aradım ben bulurum sana dedi. az önce de parçaları getirdi. pazartesi günü taktırcaz. böylece arka taraftan gelen sesi sıfıra düşürcez. 🙂
benimde önlerden ses geliyor direksiyonu çevirirken.
mehmet abi senin aracın garantisi devam ediyo hala. git servise göster. garanti bitince faturası ağır olmasın sonra.
servis uzak.aradım acil sıkıntı yapmaz bir ara uğrayın değiştirelim dediler garantiden.ön amortisörlerin üstünde bilye varmış onlardandır dedi. d3 te başına gelen varmı birkaç kişiden daha duydum değiştirmişler.arkadaş fiorinonun da değiştirmiş. d1 imde 140,000 de daha hiç değişmemişti.
baki abi geçmiş olsun
mehmet abi malesefki şu amortisör takozu denen zımbırtı fiatlarda hastalık dha çok linea ve fiorinoda oluyor servise bu şikayetten çok araba geliyor ama d3 te hiç görmedim sadece kırk kırk iye ses yapar ama değiştittir