- Adı
- Fethi
- Kan Grubu
- 0 -
- Meslek
- Serbest
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Araç Yılı
- 2013
- Renk
- Beyaz
dün ayın son günü olması münasebetiyle hepsinin karnını doyurdum. gırtlağa kadar. hepsi de açlıktan ölüyomuş. 680tl ye doldu hepsi. mafolduk 🙂
bugün ise arka amortisör üst bağlantı burcu aldım 1 takım. servisi aradım komple amortisörü değiştiriyolarmış. blgisayardan baktılar sizin amortisözleriniz ölçüm yapıldığında sağlammış dediler. daha önce baktırmıştım oraya. sonra yedek parça imalatı yapan bi arkadaşımı aradım ben bulurum sana dedi. az önce de parçaları getirdi. pazartesi günü taktırcaz. böylece arka taraftan gelen sesi sıfıra düşürcez. 🙂
aynam kırılmıştı onu onardım
dün ayın son günü olması münasebetiyle hepsinin karnını doyurdum. gırtlağa kadar. hepsi de açlıktan ölüyomuş. 680tl ye doldu hepsi. mafolduk 🙂
hayırlısı olsun kardeşim.aç ayıda oynamıyor ne yapalım.aç oynayan birer ayı bulamadık.ah bir bulabilsek.
bugün ise arka amortisör üst bağlantı burcu aldım 1 takım. servisi aradım komple amortisörü değiştiriyolarmış. blgisayardan baktılar sizin amortisözleriniz ölçüm yapıldığında sağlammış dediler. daha önce baktırmıştım oraya. sonra yedek parça imalatı yapan bi arkadaşımı aradım ben bulurum sana dedi. az önce de parçaları getirdi. pazartesi günü taktırcaz. böylece arka taraftan gelen sesi sıfıra düşürcez. 🙂
benimde önlerden ses geliyor direksiyonu çevirirken.
evet gayet güzel oldu, çok yağmur yağıyor doblo aynasız kaldı dışarda 😀 yarın takıcamaynam kırılmıştı onu onardım
güzel oldu mu bari.
260.00 tl.
benimde önlerden ses geliyor direksiyonu çevirirken.
mehmet abi senin aracın garantisi devam ediyo hala. git servise göster. garanti bitince faturası ağır olmasın sonra.
Cuma cumartesi zaten hava hep yağışlı idi bugün güzel bir temizlik yapmak lazım 🙂aynen hva çok iyi düne göre 🙂 bende aynamı yerine monta edicem sonrada sileceklere bi ayar çekicem 🙂