Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün ayın son günü olması münasebetiyle hepsinin karnını doyurdum. gırtlağa kadar. hepsi de açlıktan ölüyomuş. 680tl ye doldu hepsi. mafolduk 🙂

bugün ise arka amortisör üst bağlantı burcu aldım 1 takım. servisi aradım komple amortisörü değiştiriyolarmış. blgisayardan baktılar sizin amortisözleriniz ölçüm yapıldığında sağlammış dediler. daha önce baktırmıştım oraya. sonra yedek parça imalatı yapan bi arkadaşımı aradım ben bulurum sana dedi. az önce de parçaları getirdi. pazartesi günü taktırcaz. böylece arka taraftan gelen sesi sıfıra düşürcez. 🙂

dün ayın son günü olması münasebetiyle hepsinin karnını doyurdum. gırtlağa kadar. hepsi de açlıktan ölüyomuş. 680tl ye doldu hepsi. mafolduk 🙂

hayırlısı olsun kardeşim.aç ayıda oynamıyor ne yapalım.aç oynayan birer ayı bulamadık.ah bir bulabilsek.

bugün ise arka amortisör üst bağlantı burcu aldım 1 takım. servisi aradım komple amortisörü değiştiriyolarmış. blgisayardan baktılar sizin amortisözleriniz ölçüm yapıldığında sağlammış dediler. daha önce baktırmıştım oraya. sonra yedek parça imalatı yapan bi arkadaşımı aradım ben bulurum sana dedi. az önce de parçaları getirdi. pazartesi günü taktırcaz. böylece arka taraftan gelen sesi sıfıra düşürcez. 🙂

benimde önlerden ses geliyor direksiyonu çevirirken.

aynam kırılmıştı onu onardım

hayırlısı olsun kardeşim.aç ayıda oynamıyor ne yapalım.aç oynayan birer ayı bulamadık.ah bir bulabilsek.

🙂🙂😀 aynen abi. bulursan bana da haber ver. bana da lazım en acilinden 🙂🙂

mehmet abi senin aracın garantisi devam ediyo hala. git servise göster. garanti bitince faturası ağır olmasın sonra.

bugün 90.000 bakımını yaptırdım.

geçmiş olsun diyelim mustafa abi. ne kadar kese oldun? 🙂

aynen herşey dahildi.çok güzel oldu.servise gitseydik herhalde 500.00 patlardı.

aynen sana katılıyorum mustafa abi.

mehmet abi senin aracın garantisi devam ediyo hala. git servise göster. garanti bitince faturası ağır olmasın sonra.

servis uzak.aradım acil sıkıntı yapmaz bir ara uğrayın değiştirelim dediler garantiden.ön amortisörlerin üstünde bilye varmış onlardandır dedi. d3 te başına gelen varmı birkaç kişiden daha duydum değiştirmişler.arkadaş fiorinonun da değiştirmiş. d1 imde 140,000 de daha hiç değişmemişti.

Benim değişti sol amortisör bilyası. Şimdide ireksiyon kutum bozuldu garantiden değiştirecekler

Bugün kahvaltımı yapıcam istanbulda hava cok süper arabayı yıkayacam ne güneş var nede yağmur en kaliteli üstübü de aldım. güzel bir cila atıcam arabaya 🙂

aynen hva çok iyi düne göre 🙂 bende aynamı yerine monta edicem sonrada sileceklere bi ayar çekicem 🙂

aynen hva çok iyi düne göre 🙂 bende aynamı yerine monta edicem sonrada sileceklere bi ayar çekicem 🙂
Cuma cumartesi zaten hava hep yağışlı idi bugün güzel bir temizlik yapmak lazım 🙂

Back