Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah kerim abi

bende yarın bi radiant wax ve boya koruma uygulayacağım wax geçen hafta atmıştım ama bi radiant üstüne de wax güzel sonuçlar verir

(link)

(link)

geçenlerde arabaya gittim her yer çamur paspaslar eşikler ve o şekilde çok çizildiği için böle bişey yaptım ve kışlık halimiz bu şekilde ama kağıt bant alıp eşikleri kaplayıcam kışın

berat hani fotolar nerede

oldu sonunda koydum fotoları abi

bert oraları d1 de bende krom bant yapıştırmıştım ama oda ayda abir değiştirmek gerekli yırtılıyordu d3 te hiç bastırtmadım bastırtmamda😀zaten detay fırçası ile yıkayıp mat arlatıcı uyguluyorum

ben kaç kez tartıştım o yüzden babamla

bugün dobloya ilk önce radaiant wax ardındanda faracle wax boya koruma uyguladım radiantı cila makinası ile attım sonuç süper odu toplama 6 saat uğraştım ama değidi

bugün dobloya ilk önce radaiant wax ardındanda faracle wax boya koruma uyguladım radiantı cila makinası ile attım sonuç süper odu toplama 6 saat uğraştım ama değidi
Ellerine sağlık Oğuz.
Bende bugün kaputa ve siyah parçaya m101+radiant wax yaptım ayna gibi oldu🙂
Ama waxların dayanımı hoşuma gitmiyor.Yazın dobloya nano koruma yapmayı düşünüyorum.(Tabi yaza kadar kalırsa.Satılırsa urbana yaparım artık🙂 )

abi premioyu verip urban almak hiç mntıklı değil bence hiç satma daha iyi donanım olarak çok fark var

bugün o siyah parçaya ilk faracle g10 radaint wax ve faravle wax uyguladm resmen ayna oldu foto çektim ama ekleyemedim serdar abiye gönderdim ekleyecek fotoları

abi premioyu verip urban almak hiç mntıklı değil bence hiç satma daha iyi donanım olarak çok fark var

bugün o siyah parçaya ilk faracle g10 radaint wax ve faravle wax uyguladm resmen ayna oldu foto çektim ama ekleyemedim serdar abiye gönderdim ekleyecek fotoları

Bu dobloda çok yük taşıdık Oğuz.Çok yıprandı araba.Fotoğraflarda güzel görünüyor ama gerçek görüntüsü iyi değil.Bagajdaki plastikler çizik içinde zaten.Şimdi L300 olduğu için doblo yorulmuyor fazla.Donanıma fazla öenm vermiyorum.1.3 95 hp çöl gri urban süper bence.🙂Yük taşınmayacağı için fazlada yıpranmaz.

hayırlısı olsun 1.3ler 90 hp 95 değil bence yük taşımayacaksan premiodan vazgeçme ikinciel olsun full olsun hayırlısı olsun sizin için

siz okadar ne taşıdınız ki doblo ile

Abim ayakkabıcı.Çuval taşınıyor.3 kez hadımköye gidiliyor.İndirip bindirirken çiziliyor. Tavan kapkara zaten.Arabanın durduğu yerde güvenli değil.İş hanının Sıvası dökülmüş düştü tavan yamuldu hep.Park hailnde sürtüyorlardı.Gerçi şimdi doblo evin önünde duruyor.Bu çileleri L300 çekiyor😀

kerim abi yolunmuş tavuğa dönmüş doblo yaw. allah başka dert keder vermesin. bunlarla geçmiş olsun. hayırlısı neyse o olsun abi. ama yeni yenidir.

Bagaj aydınlatması zayıf kalıyordu. Mevcut yan lambanın iç kısmına led döşedim.
Buda resmi karanlıkta çektiğim için parlak çıktı...
img0795eh.jpg

img0794n.jpg

kerim abi benim babamda ayakkabı cı bizde ufak tefek iş taşıdığımız oluyr ama palio vanla taşıyoruz gerçi bizimkiler temiz çuval en fazla 1 2 tane ağırlıklarıda en fazla 100 kg keşke baştan doblonun yerine bi ticari alsaydınız hadımköyde nereye götürüyorsunuz

bende işten gelince dobloyu bi cila ve su ile sildim kaputa kuş pislemiş dün çok uğraştım kuşun biride hemen becermiş 😀

dolmuşun koltuklar kaplandı kırmızı park takıldı ve bi kaç ufak tefek şeyler yapıldı

Back