Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorun çözüldüyse sıkıntı yok 🙂

Hepsiburada.comdan gelen plaka ledlerini taktım.Malesef olmadı.*no*Yanıp yanıp söndü

Hepsiburada.comdan gelen plaka ledlerini taktım.Malesef olmadı.*no*Yanıp yanıp söndü
urun.gittigidiyor.com/garaj/ariza-isi-yakmaz-can-bus-6-ledli-t10-park-ampulu-66907022
Ben bunu D2 kasa aracimin parklarina vagladigim ariza vermedi baya bi isik ta veriyor cikarip plakalara baglayacaktim ama plaka ampul yerini sokemedim parklarda kullanmaya devam ediyorum

üzücü

urun.gittigidiyor.com/garaj/ariza-isi-yakmaz-can-bus-6-ledli-t10-park-ampulu-66907022
Ben bunu D2 kasa aracimin parklarina vagladigim ariza vermedi baya bi isik ta veriyor cikarip plakalara baglayacaktim ama plaka ampul yerini sokemedim parklarda kullanmaya devam ediyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/photon-can-bus-8-ledli-park-ampulu-85d022/productDetails.aspx?productId=otm85d022&categoryId=20024643&SKU=OTM85D022&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotm85d022%26fh_lister_pos%3d4%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dphoton%255cu0020canbus%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch
Benim kullandığımda canbus özellikliydi ama neden olmadı anlamadım.

Az önce plaka aydınlatmalarını photon ledlerle değiştirdirdim.
Photon Ultimate 4+4 Ledli Park Ampülü Canbus NO ERROR 85d038 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
(Bunun 6000k olanı)
h7klv.jpg

h7kmf.jpg

h7kn1.jpg

Canbus özellikli olmasına rağmen arıza lambası yandı.
h7knu.jpg

ledlerin nayırlı olsun abi

saghibindende doblonun ilanı var hayırlı o9lsun ama fotolarda güzel çıkmış maşallah

bende cumartesi akşamı dobloma boya koruma yatım detaylı bi temiledim pazar akşamıda palioya giriştim ondan sonra yağmur yağdı o damlacıkların dansı süperdi😀

mustafa abi türk filmine dödndü ortalık

cumartesi günü kışlıkları taktırdım.havalar ısınıyormuş şansımıza.😀😀😀

bu gece her yer 10,00 da donmuş vaziyette.arabaların camları falan donmuş.

gözünden kaçmamış oğuz.nayır nolamaz.*hehe*

ledlerin nayırlı olsun abi

saghibindende doblonun ilanı var hayırlı o9lsun ama fotolarda güzel çıkmış maşallah

bende cumartesi akşamı dobloma boya koruma yatım detaylı bi temiledim pazar akşamıda palioya giriştim ondan sonra yağmur yağdı o damlacıkların dansı süperdi😀
Teşekkür ederim oğuz.
Ablam aracı otomatik yıkama makinesinde yıkatmış.Kaput ve arka camın altındaki siyah parçada birüsürü kılcal çizik oluşmuş.6 ay önce polisaj yapmıştım.Çift kova +mikrofiber eldiven sayesinde neredeyse hiç kılcal çizik oluşmamıştı.1 kez otomatik yıkama makinesine girdi çok kılcal oldu.Waxtan eser kalmamış.Haftasonu kaputa ve siyah parçaya polisaj yapıp araca komple radiant wax+fk1000p uygulamayı düşünüyorum.

biraz karnını doyurup lastik havalarını şişirdim.

Fairy ile yıkayıp fk1000p uyguladım.
hh1w2.jpg

hh1yl.jpg

hh20l.jpg

hh21x.jpg

hh24z.jpg

[img
http://f1212.hizliresim.com/14/z/hh25z.jpg[/img]
hh27z.jpg

hh2d4.jpg

hh2fh.jpg

hh23c.jpg