Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün ise arka amortisör üst bağlantı burcu aldım 1 takım. servisi aradım komple amortisörü değiştiriyolarmış. blgisayardan baktılar sizin amortisözleriniz ölçüm yapıldığında sağlammış dediler. daha önce baktırmıştım oraya. sonra yedek parça imalatı yapan bi arkadaşımı aradım ben bulurum sana dedi. az önce de parçaları getirdi. pazartesi günü taktırcaz. böylece arka taraftan gelen sesi sıfıra düşürcez. 🙂

benimde önlerden ses geliyor direksiyonu çevirirken.

mehmet abi senin aracın garantisi devam ediyo hala. git servise göster. garanti bitince faturası ağır olmasın sonra.

servis uzak.aradım acil sıkıntı yapmaz bir ara uğrayın değiştirelim dediler garantiden.ön amortisörlerin üstünde bilye varmış onlardandır dedi. d3 te başına gelen varmı birkaç kişiden daha duydum değiştirmişler.arkadaş fiorinonun da değiştirmiş. d1 imde 140,000 de daha hiç değişmemişti.

baki abi geçmiş olsun

mehmet abi malesefki şu amortisör takozu denen zımbırtı fiatlarda hastalık dha çok linea ve fiorinoda oluyor servise bu şikayetten çok araba geliyor ama d3 te hiç görmedim sadece kırk kırk iye ses yapar ama değiştittir

benim de arka amortisörlerin üst bağlantı burcunda var sıkıntı. pazartesi halletcez inşallah. malzemeyi aldım.

bugün muz silecek aldım dobloma 🙂

kırılan aynamı onardım 🙂

bugün ise arka amortisör üst bağlantı burcu aldım 1 takım. servisi aradım komple amortisörü değiştiriyolarmış. blgisayardan baktılar sizin amortisözleriniz ölçüm yapıldığında sağlammış dediler. daha önce baktırmıştım oraya. sonra yedek parça imalatı yapan bi arkadaşımı aradım ben bulurum sana dedi. az önce de parçaları getirdi. pazartesi günü taktırcaz. böylece arka taraftan gelen sesi sıfıra düşürcez. 🙂

benimde önlerden ses geliyor direksiyonu çevirirken.

mehmet abi senin aracın garantisi devam ediyo hala. git servise göster. garanti bitince faturası ağır olmasın sonra.

servis uzak.aradım acil sıkıntı yapmaz bir ara uğrayın değiştirelim dediler garantiden.ön amortisörlerin üstünde bilye varmış onlardandır dedi. d3 te başına gelen varmı birkaç kişiden daha duydum değiştirmişler.arkadaş fiorinonun da değiştirmiş. d1 imde 140,000 de daha hiç değişmemişti.

baki abi geçmiş olsun

mehmet abi malesefki şu amortisör takozu denen zımbırtı fiatlarda hastalık dha çok linea ve fiorinoda oluyor servise bu şikayetten çok araba geliyor ama d3 te hiç görmedim sadece kırk kırk iye ses yapar ama değiştittir

evet sadece ses yapıyor ama can sıkıyor.

Plaka lambalarına led uymadığı için linkteki ürünü almayı düşünüyorum ama hepsiburada.com daki yorumlarda sarı yandığını belirtmişler.Sizce ne yapmalıyım?
http://www.reyondanal.com/Urun/AMPUL-DIPSIZ-BEYAZ-ISIK-12V-5W-OSRAM-2825CB-pmu1409.html

Plaka lambalarına led uymadığı için linkteki ürünü almayı düşünüyorum ama hepsiburada.com daki yorumlarda sarı yandığını belirtmişler.Sizce ne yapmalıyım?

Hangi link :!!?? *no*

bence gerek yok ama siz bilirsiniz

http://www.reyondanal.com/Urun/AMPUL-DIPSIZ-BEYAZ-ISIK-12V-5W-OSRAM-2825CB-pmu1409.html

gündüz farlarıda bu dipsiz ampülün büyüğünden.ben taktım gündüz farlarına gayette beyaz yanıyor.İşlevi özelliği değişik mi bilemem ama benim taktıklarım baya maviydi camı bu biraz şeffaf duruyo.Aksesuarcılarda vardır.

gündüz farlarıda bu dipsiz ampülün büyüğünden.ben taktım gündüz farlarına gayette beyaz yanıyor.İşlevi özelliği değişik mi bilemem ama benim taktıklarım baya maviydi camı bu biraz şeffaf duruyo.Aksesuarcılarda vardır.

Sizin kullandığınız böyle birşeymi?
http://www.reyondanal.com/Urun/AMPUL-DIPSIZ-BEYAZ-ISIK-12V-5W-MTEC-pmu1449.html

rüzgarlığın birinin bantı biraz ayrılmıştı bende söküp yeniden çift taraflı bantla yapıştırdım.

cam rüzgarlıklarına siyah silikon daha iyi gidiyo ve daha sağlam oluyor.

cam rüzgarlıklarına siyah silikon daha iyi gidiyo ve daha sağlam oluyor.

tekrar çıkarsa onu deneyelim abi.söküldüğünde falan iz yapmaz değil mi?

silikon iz yapmaz.

ön ve arka armalarımızı değiştirdik 😀

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız!

bugün aracın ön camı tamamen buğulanmışken, fanları açayım dedim ama tık yok. klima devreye giriyor, rölanti etkileniyor tık diye ses geliyor, ama fanlar çalışmıyordu.

eve öyle geldim, sonra araştırdımki fan motorunun kablolarından olabiliyormuş. elimle kablolara dokundum soketi yerleştirdim, çat çalıştı.

daha önce de araçta ilerlerken, fan 4. kademedeyken bir süre kapanıp sonra tekrar devreye giriyordu. bu kendini korumak için özellikmidir yoksa sorunmudur? kendi başına durup çalşması pek sorun gibi gelmed bana ama yinede iyi değil.

Back