Bulunmayan panelvan tabanındaki klipsin yeri burası işte. Bunların resmini yükleyeyim. Sol tarafta eksik ve o kısımlar orijinalinde tamamen klipsle kapatılmış değil bence. Tamamen klipsli güzel olur ama bulamadık. Belki basit bir şikayetle halledilir. 2023 yılına kadar makyajlı kasa Doblo üretilmedi mi. Keşke buranın klipsi binek ve ticari olmayan modellerde kullanılsaydı.
Oraya uyumlu iki klips olduğunu fark ettim ve renkleri biraz farklı. İkisi de araçta var. Daha açık renk olan Doblo ve Fiorinoda kullanıldığı belirtilen bir parça. Asıl orijinal fabrikasyonu bu 1359762080
Bu da sadece Fiorinoda kullanılmış olarak gösteriliyor ve bu daha siyah. Bu daha güzel bence ve araçta var. Asıl orijinali önceki. Bu daha güzel duruyor ve nedense eklenmiş 1368638080
Servisin plakalıklarının da resmini zahmet edip çekmiştim. Bir Ducatonun arka plakalığı ve vidaları böyleydi. Orijinale benzeyen Fiat vidaları takılmış gibi. Bu servisin eski plakalığı. Fiat logosu da içeriyor. O servisin dizaynı çok iyi ve hizmeti süper. Parçalar için yararlandım.
Bu da servisin yeni plakalığı. Fiat logosu yok ama Facebook ve Instagram logoları güzel hava katmış. Kullandık.
Doblolardan bir tanesinin yan sanayi jant kapakları böyle ve güzel. Logoları da güzel duruyor. Doblonun bu kasasını şişkin ve cüsseli yapmışlar. Bu kasa 2005 yılında çıksaydı nasıl olurdu acaba.
Aracın bu arka tekerlek kısmı ve kaportasının şişkinliği bence sport bir görünüm oluşturuyor ve hoşuma gidiyor.