Scudoblo
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 29 Temmuz 2024
- Adı
- Celal
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Kapı döşemelerinin klipsleriyle de çok uğraşmıştım. Ön kapılar, sürgülü kapılar ve bagajda siyah renk contalı klipsler oluyor. Bu klipsin orijinali pahalı. Orijinali serviste oluyor. Starklips marka yan sanayisi orijinalinden sonra en iyisi. Neredeyse aynısını yapmışlar ve kalitesi kötü değil. Contası orijinali gibi öyle yumuşak simsiyah sünger gibi değil sadece. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de bu klipsin yeşil renkli versiyonu da var. Parça kataloglarında görmedim. Doblo için siyah olan orijinali. Yeşil olan da kullanılabilir ama. Onun da yan sanayi Starklips markasından alıp kullandım. Kapı döşemelerinde klipste kırık varsa tutmuyordu. Klips eksik olunca da tüm döşemeler sallanabiliyor. Bagaj döşemesi çok esnek ve esnetmem gerekmişti. İçe doğru üstten sarkıyordu. Kapı içlerinden paslı somun, sünger yırtıkları, küçük cam parçaları, bagaj bakalit cıvatası, kırık döşeme ve kapı çıta klipsleri çıkarmıştım. Sökmediğim ve işim olan kapıları da merak ediyorum. İki kapılı bagajda kapı içlerini bulaşık deterjanıyla sünger ovalayıp yıkamıştım. O kapıların içinde çok çöp çıkmıştı. Tahliye delikleri de açılmış oldu ve araçtaki gereksiz yük olan kiri atmış olmuştum. Bagaj döşemeleri biraz daha esnek. Sökerken kapının döşemesi klipsi yerinden kaldırırken zorlanınca klipsi kırabiliyor. Sürgülü kapılar biraz daha sert. Ön kapılar çok sert ve sökmesi uğraştırmıştı. Çıkan fazlalık çöpleri kapının içinden temizlemiştim.
Siyah klips 46835626
Yeşil klips 71770277
Orijinal klips
Yan sanayi siyah Starklips 4683562
Yan sanayi yeşil Starklips 71770277
Siyah klips 46835626
Yeşil klips 71770277
Orijinal klips
Yan sanayi siyah Starklips 4683562
Yan sanayi yeşil Starklips 71770277
Son düzenleme: