Ayhan marka alyan tampon cıvatası da aldım. Artık başkasına gere yok. Orijinale yakın. O kalın Net 8.8 baskısı var ama olsun. Ben tamamen düz ve pürüzsüz başlı bir yan sanayi olmasını ve bulunmasını isterdim. Acaba var mı. Bu Ayhan marka yan sanayi tampon cıvatası bayağı iyi. Doblonun kendi parça kodlu cıvatasının yerine uyumlu. Kullandım ve beğendim. Paslı cıvatalar bununla değiştirilebilir. Paslanmaya ne kadar dayanıklı bilmiyorum. Tampon cıvatası. 46419734 51810310
Çok bulmak istediğim bir Ayhan marka klipsi de bulabildim. Bana göre nadir ve gizemliydi. Bundan bahsederken markanın kodlarına da yer vereceğim. Bu Fiorino ön çamurluk dodiği klipsi ve Doblo bagaj panjur klipsinin mavi renkli resmini kullanan A6057 diye geçen bir üründü. Ürün resmi gizemli bence. Ben de bunun 46835626 parça kodlu siyah kapı döşeme klipsinin mavi renkli bir yan sanayisi olabileceğini düşünüyordum. Doblonun bagaj panjuru için uygun olduğunu düşünüyorum. Doblonun bagaj panjuru için kolay kolay klips lazım olmaz ama orası için Ayhan marka bu klipsi hem bulmak istiyordum hem de yedekte bulundururum diye düşünüyordum. Hayal ettiğim gibi değilmiş. Resimle zaten alakası yok. Ben mavi renkli bir klips sanıyordum. Ayhan markanın üretmiş olduğu A6910 diye geçen 46835626 parça kodlu klipsin yan sanayisinin daha iyi ve orijinale daha yakın bir versiyonuymuş. 100 adetliydi. Aynı zamanda bu A6057 diye geçen klips A6910 diye geçenle aynı da olabiliyormuş. Eskiden bulduğum A6910 46835626 yan sanayisi daha kaba duran basit bir yan sanayiydi. Belki artık A6910 ürünü de bu bulduğum orijinale daha yakın klipsle aynı üretiliyordur. Bulduğum ürün daha iyi bir 46835626 siyah kapı döşeme klipsi örneği. Daha detaylı ve özenli yapılmış. Orijinale daha yakın. Biraz çapaklı olabiliyor. İç kısımlarında çapak olabiliyor. Kalitesi iyi ve kullandım. Mavi klips resmiyle alakası yok. Üstünde de alakasız bir Ayhan kodu yazıyor. A7555 Pakette 46835626 parça kodu yok. Keşke A6057 olarak bunu açık mavi üretseydiler. O zaman yakışırdı ve bagaj panjurunda kullanırdım. İkisi için de baş kısımlarında Ayhan plastik ve Ayhan kodu yazsa da yazmasa da olur. Ürün ambalajında yazan ismi bu. Fiorino Nemo Bipper Marşpiyel ve Opel Kapı Döşeme Klips. Opel niye yazmışlar bilmiyorum. Opel kapı döşeme klipsleriyle tam aynı değiller bence. Opel Combonun Dobloyla aynı olan kasasından bahsediyorsa o zaman uyar. İnternette ürün adı böyle geçiyor. Marşpiyel Klipsi Fiorino / Bipper B / Nemo Aldığım satıcının sitesindeki adı da bu. MARSPIYEL KLIPS (FIAT : FIORINO / CITROEN : NEMO /PEUGEOT : BIPPER B )Bu ürün için kapı döşemelerine uygun diyebilirim. Eski bulduğumdan bile daha iyi. Kapı döşeme klipsi. 46835626
Ayhan A6057 ürünün gizemli resmi bu. Fiorino ön çamurluk dodiği klipsi ve Doblo bagaj panjur klipsiyle aynı bir klips resmi. Ürünün resimle alakası yokmuş. Bu ürün resmindeki klips Doblonun bagaj panjurundan çıkartılıp mı resmi çekilmiş bilmiyorum. Gizemli ama. Ayhan A6057 klipsinin gizemi çözüldü ama.