Team Doblo İle Nasıl Tanıştınız? (Anket)

Ailemizi nereden buldunuz?

• Arama Motorlarından

• Facebook, Twitter Gibi Sosyal Ağlardan

• Yakın Çevremden

• Aracıma Konulan Kartvizt İle

• Diğer

• Toplam katılım
    244
hersey google ıle basladı.
doblo yazdım.
oda bana doblonun sadece bır araba olmadıgını anlattı.

9 ekim 2009 da katılmışım reis ilk doblomuzu aldıktan sonra kayıt olmuştum hemen hey gidi yıllar

Doblo almaya karar verdiğimde hemen doblocuların forumu vardır dedim ve üye oldum 🙂

Internet sitelerinden buldum herkese selamlar herkese teşekkürler bazı sorunlar araştırırken team Doblo sitesini gördüm üye oldum herkese hayırlı kazançlar kazasiz belasiz hayırlı günler dileklerimle Teşekkürler

Arama motorunda fiat doblo hakkında bilgi araştırırken Teamdoblo sayfasını gördüm. Linke tıklayıp incelemeye başladım. Çok güzel bir ortam ve geniş bir aile olduğunu gördüm. Bende bu aileye katılmak üzere uygulamaya kaydolarak girişimi yaptım. İyiki yapmışım. Sonrasında böylesi güzel dostlar, abiler ve kardeşler edindim. İyiki tanımışım sizleri 🙂 Başta @kardelenkurt Murat Üresin abim olmak üzere bu zamanlara gelene kadar emeği geçen herkese candan ve gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İyiki varsın Teamdoblo, iyiki varsınız ailem. 🙂

Selamün Aleyküm Afyonkarahisar dan Taksi isletmeni Mehmet ben. Bu google yok mu bu google Allah C.C. senin iyiligini versin google d demeden doblo team dedi bana 👍 😎 Bizde takipteyiz. Afyonkarahisar a ziyaretlerinizde refakatlerinize talibim sayin forumdaslarim. Bende bir doblo talibiyim treeking minpremio mu bilemedim fakat 1.6 mjet olacagi kesin yardimlarinizi istiyorum. Ayrica 2018 modeli bekliyeyim mi tavsiyelerinize gore haraket edicem.

Trafikte gezerken arabaların arkasındaki team doblo yazılarını merak ettim doblo alınca bende gircem buraya dedim iyikide girmişim🙂

tesadüfen internette gezerken gördüm yazışmalara ve yardımlaşması hoşuma gitdi bende bir doblocu olarak katıldım iyiki katılmışım 16 L 5352 Bursa

binlerce kişiyiz hala 16 sayfa dolmuş bu konu hala günceldir. 🙂

@mehmet0128
Aramıza hoşgeldiniz. Trekking alırsanız memnun kalırsınız cnku en dolu paket trekingdir. Ve bence tam alma zamanıdır. Yıl sonu olduğu için fiyatlar düşük ve kredilerde faiz yok bildiğim kadarıyla. Ufak bir araştırma yaparsanız faydalı olabilir. Malum araç piyasası gitgide yükseliyor bence 2018 ı beklemeyin

🙂Sizi daha önceden sosyal medyada görmüştüm ama Bu koca oğlanla birlikte gelen sticker ve 2 enişte doblosu olunca ortama dahil olmak istedim

Dosyalar

• 1007315E-BC92-4863-A176-FC55BC234995.jpeg
    1007315E-BC92-4863-A176-FC55BC234995.jpeg
    106,8 KB · Okunma: 20
Back