Team Doblo İle Nasıl Tanıştınız? (Anket)

Ailemizi nereden buldunuz?

• Arama Motorlarından

• Facebook, Twitter Gibi Sosyal Ağlardan

• Yakın Çevremden

• Aracıma Konulan Kartvizt İle

• Diğer

• Toplam katılım
    244
@F.Caner araçlar bahane dostluklarımız şahane başkanım gece 3te beni arayıp sana bilgi verebiliyosam ve sana arkadaşlarımız bilgi verebiliyosa ne mutlu bizlere.

Doblo aldıktan sonra bu araca daha ne katabilirim diye Google a Doblo yazdım ve karşıma Team Doblo çıktı 🙂
Aracıma olan + ları tamam da hayatımın bir parçası haline geleceğini hiç düşünmemiştim 🙂
İyki varsın TeamDoblo !

Team doblo ile nasil tanistigimi hatirlamiyorum ama facede gezerken denk geldi sayfa istek yolladim sonrada umraniye bulusmaya gittim ortam sıcaklığını gercek dostlugu gordum ve arkadaslar edindim gercekden cok guzel sayfa kurandan ve yonetenlerden allah razi olsun iyki varsin teamdoblo sen gercek bir ailesin

Ben enistemden rasit deveden ogrendim babamda o aralar yeni doblo d2 almisti facabok sayfaya kayit oldum tam 1 ay bekledim ozamn kisi sayisi azdi buyuk kocaeli bulusmasina babam ve kardeslerimle gelmistim bircok yonetici ve uye arkadaslari tanidim ve devami geldi ben kocaeliden katiliyorum yoneticilerimizle el birligi ile buyuduk dahada buyucek ailemiz
Team doblo dogru adres ...

2.doblomu aldıktan sonda satmak zorunda kaldım yeni doblo ararken google a doblo yazarken teamdoblo çıktı biraz facebook sayfasını kurcalayınca sobeleme olayı çok hoşuma gitmişti 🙂 ve diğer dikkatimi çeken iller arası yardımlaşmalar ve buluşmalar. Daha sonra yoldada stickırlı araç görünce hemen gittim kendi stickırımı yaptırdım ve aileye katıldım. İyki var teamdoblo !

@halilibo07
Hoş geldin kardeş aileye

@muratd294
Hoş geldin aramıza keyifli formlar

Ben dobloların ilk ciktigı gundenberi hayrandım doblolara benimde bir gün doblom olurmu diyordum hep hayaldi emin evim sayesinde doblo sahibi oldum doblo ile ilgili her sey dilkatimi cekiyordu bir gun fecebokta sayfaya rastladım istek gonderdim ogun bugündür ailedeyim kurucumuza ve başkanlarımıza saygılar

Back