Team Doblo İle Nasıl Tanıştınız? (Anket)

Ailemizi nereden buldunuz?

• Arama Motorlarından

• Facebook, Twitter Gibi Sosyal Ağlardan

• Yakın Çevremden

• Aracıma Konulan Kartvizt İle

• Diğer

• Toplam katılım
    244
Yunus başkanımın ısrar ve talebiyle onun sayesinde. iyi konular var burda

@Turgay. 06
teşekkürederim kardeşim forum candır

Team Doblo ailesi ile amcaoglu haydar akdemir sayesinde tanıştim.gayet iyi oldu,burdaki samimiyet çok güzel.

Ben doblo mu aldıktan sonra İnternet'e baktım araştırma yaptım ve buldum

Arkadaşım söylemişti nisan gibi indirim yapılıyor diye doblo bakmıştık o aralar ama egea sw'yi beklemeye karar vermiştik. Aldıktan sonra üye oldum zaten.

Facebook üzerinden tanıdım.Daha sonra uygulamanızı indirip üye oldum.benim açımdan iyi oldu tabikide bilgi alışverişi güzel.herkes biribirine yardımcı olmaya çalışıyor.dostluk arkadaşlık var.
Büyük team doblo aileme selam olsun allaha emanet olun

Herkese hayırlı günler bol kazançlar kazasiz belasız güzel günler dilerim aracım sayesinde Yeni olduğum için aracım daki bazı problemler i çözebilmek için yardımcı siteler içinde team doblo sitesi üyesi oldum aslında fıat kendi yardım sitesi olmasını istiyorum yardım almak için herkese teşekkür ediyorum

2005 yılından beri fiat Doblo kullanıyorum gayette memnun bir kişiyim Teamdoblo ya benzinlikte yakıt alırken bir abi davet etmişti bende araştırdım üye oldum Teamdoblo sayesinde 81 ilde abiler ve kardesler le tanıştım İyikide üye olmuşum iyiki böyle site kurulmuş sitenin kurucusu adminlerine ve bütün yöneticilerine teşekkür ederim

yanlışlıkla tanıştım 😀
iyiki tanışmışım 😀D

Back