sis farları hakkında bilgi

iyi yırtmışsın bende 2010 dan beri geziyorum ara sokaklarda polis amcalar akşamları devriye geziyor diye çıkmıyorum bende sisleri pembemsi bi renk yapacağım ama babam istemiyor gibi 😀

abiler 6 ay önce aracımıza sis farı taktırdık. oto elektrikçisi yakınımız olduğundan çok büyük yararı oldu. sağolsun orjinal bir tesisat çektik. ayrı bir buton da koymadan ön arka sis 1 buton oldu. iyi de oldu tek buton. sisler de orjinal. sorum şu. aynı farlar serviste takılsaydı parklarda sisler yanarmıydı? sizde yanıyormu. bnde yanmıyor. kısaları açmam gerekiyor ?

servistede ynı şekilde arka sislere bağlanıyor ayrı yanması için ayrı bir tuş taktırmanız gerekir

bende bizim palioya sis taktırdım arka sislere bğlattım çünkü ayriyetten bi tuş iyi olmaz bence olursada orjinal yerine orjinal tuş taktırmak gerekli

evet tek tuşa daha iyi. fakat benim sorum bzm arabada kısaları açmadan sisler yanmıyor. acaba serviste taktıranların parklarda veya sadece sisler yanabiliyor mu ? yani ona göre değiştireceğim tesisatı

d2 si olan arkadaşlar gelince yanıtlarlar en kısa sürede.

kısaları açınca yaniyor malasef bizde serviste aldıgımızda taktirdık..

orjinal sisli d2 doblolarda her arabada olduğu gibi parklar ile sisleri yakabilirsiniz

ben geçen sene açtırdırm sisleri ama ayrı bi anahtar bağlattım hiç bir yeri delmeden çekmeli bi anahtar var ondan taktık yarın unutmazsam foto çeker atarım

orjinal sisli d2 doblolarda her arabada olduğu gibi parklar ile sisleri yakabilirsiniz

biz sipariş verirken söylemiştik sisli olsun die lanet olsun bu fiata o zaman hepsi uçkagıtçı

biz sipariş verirken söylemiştik sisli olsun die lanet olsun bu fiata o zaman hepsi uçkagıtçı

neden kabul ettiniz ki sisli sipariş verildi ise öyle gelmek zorunda ama servisye takacağız dediler ise ozaman yapacak bişey yok

görmedikki arabayı bize geç verdiler ztn araba gelmiş kendi kafalarına göre 5 gün sonra verelim demişler araba kazalımı neyin nesi birşey belli degil bida aldırtmam kimseye fiattan birşey

ismail o sizin aldığınız bayinin suçu fiatın değil

derhal müşteri hizmetlerini arayacaktın ilgileniyorlar çünkü

Sisler bide Amerikan parkla beraber 120 yaptırmıştım gayette memnunum sislerle Amerikan görünümü çok etkiliyor 🙂

Bende bugun sis farini aldım ama taktirmaya firsat bulamadım. Servise gotursem takarlarmi acaba parçayı disardan getirdin diye atar yaparlarmi bilen varmi.

@yigitefe

hocam aracınız kaç model, garantiniz var mı?

2006model yeni aldim garantisi yoktur herhalde

bence bi elektirikçide taktırın zaten vipte tesisatı hazır işçiliği çok zahmetli değildir

sis farı gerçekten arabayı çok güzel gösteriyor

Evet öyle sanayi ustalarinada pek güvenemiyorum bir yeri yapıyorlar bir yeri bozuyor piskinlik yapiyorlar

Back