sis farları hakkında bilgi

diamond tarafından yazılan metin:
Sis farının ampulleri uzun ampullerimizin birebir aynısı uzunlardan gelen kablodan çekerseniz aynı wolt u yakalmış olursunuz. benim sisler olmasa şimdiye kendim çoktan yapmıştım aslında basit bir işlem 2 sis farı alacaksınız klavuzla o plastiği güzelce kestireceksiniz daha sonrasından elektiriğini bağlayacaksınız ve içeriye görünmeyen bir yere buton yaptımmı olay tamamdır 🙂 analtması kolay tabikide

Abi yanlışın olması ihtimali var mı?

Kısalar H7
Uzunlar H1
Sisler H7 diye biliyorum.

ustam uzunlardan kablo cektimi sisler uzunlar yanmayınca yanmaz.ozman parklardan cekilirse daha iyi hem araya (role )konması şart ayrı butona gerek yok arka sis butonu na baglantı yaptımı orj gibi olur

Mantıklı, titizlik yoksa uygulanabilir. Titizlik varsa, illa orjinal gibi olsun diye tutturulur. 🙂

Benim gibi yalnış bir elektrik bağlantısı yaptım 4 tane sigortayı patlattım 😀 Doblom Uzunlarda H1 Sislerde H1

Sizi bi msne alsam, çok iyi olacak aslında, bi fikrim var. 😀

Uygulama açısında vazgeçtik Abi.

Epey yüklü bir aydınlatma sistemiydi.

Konu uzun diye msne almıştım, 1-1.5 saat falan konuştuk. 😀

Burada olsak şuan 3000 mesajlarda olurdum 😀

Bir karışıklık var sanırım, ampul ile mesaj karışmış 😀

Uykusu gelmiştir belki 😛

Ben herkesi yatırıp öyle yatıyorum ama 😀

arkadaşlar bende 1,3 multujet activa var ş sis farları yeri açılmış sis farları takılmış ama kabloları çekilip düğmeye bağlanmamış, bu işlemi güzel sorunsuz nasıl yapabiliriz, yardımlarınızı bekliyorum...

Back