sis farları hakkında bilgi

Sislere direk şaseyi verin, + kablolarını da birleştirip röleye girin, sonra rölenin şasesini bağlayın.
Rölenin diğer ucunu içeriye düğmeye çekin, röleye aküden direk elektriği de verince (araya sigorta giriniz) sisler kullanıma hazır. Röle nasıl bağlanır forumda şematize edilmiş şekilde mevcut arama yapınız

Arkadaşlar bende aracıma sis farı taktırmak istiyorum fabrika cıkışı almadıgıma biraz pişman oldum ama serviste gene sanırım taktırabilirim kaça ne kadara takıolar taktıran arkadaşım var mı bide herhangi bir delme dügme açma falan durumu var mı gögsünde rezidans dügmesinin yanına bir yere mi montajı oluyor yani kısaca elektirik aksanı için tehlike oluşturur mu ve orjınalligi bozulur mu maliyeti nedir arkadaşlar....

2010 Safeline 1.4 77hp

kersin33 tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar bende aracıma sis farı taktırmak istiyorum fabrika cıkışı almadıgıma biraz pişman oldum ama serviste gene sanırım taktırabilirim kaça ne kadara takıolar taktıran arkadaşım var mı bide herhangi bir delme dügme açma falan durumu var mı gögsünde rezidans dügmesinin yanına bir yere mi montajı oluyor yani kısaca elektirik aksanı için tehlike oluşturur mu ve orjınalligi bozulur mu maliyeti nedir arkadaşlar....

2010 Safeline 1.4 77hp

bi tane abimiz sormuş serviste 680 tl demişler kendisi 90 tl ye halletmiş herhalde 🙂

Babama da serviste 300 tl gibi bi fiyat söylendi. Bizde 90 liraya dışarda hallettik..

Avci160 tarafından yazılan metin:
Babama da serviste 300 tl gibi bi fiyat söylendi. Bizde 90 liraya dışarda hallettik..
bi sıkıntı felan yaşadınız mı?? 🙂

arkadaşlar orjinalinde hat çekili değpilse sisler ve hat dahil 680 lira para çektiler bana... orjinal şekilde.. ben 90 lira gibi bir rakama hallettim.. eğer istanbhulda iseniz sizinkinede takarıum..şuan işim var ama akşam resimlerinide paylaşıyrım....

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

yoo canavar gibi çalışıyor henüz bi sıkıntı çıkarmadı..

oo güzel ayrı bi düğmemi koydunuz sis farını açmak için 🙂

hyr sislerle yanan arka kırmızı lambalar varya onların düğmesine bağlattık..

hyr sislerle yanan arka kırmızı lambalar varya onların düğmesine bağlattık..
güzel o zaman *tup*

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=2170&pid=34979#post_34979

ilgili başlıkda ucuz maliyet hakkında bilgi vermiştim

2006 model doblomu yeni aldım bu aracın sis farları nereden yanıyo bi türlü çözemedim

muhammed tarafından yazılan metin:
2006 model doblomu yeni aldım bu aracın sis farları nereden yanıyo bi türlü çözemedim

17386363933363657830.png

Harikasin koray......*tup*

Chirmicty tarafından yazılan metin:
muhammed tarafından yazılan metin:

17386363933363657830.png

sol tarafındanda önler yanıyr ama resimdeki dobloda yook

bakiergul tarafından yazılan metin:
Harikasin koray......*tup*

teşekkür ederim abi sizlere layık olmaya çalışıyorum 🙂

Zaten bu aracin on sisleri sonradan takilma ollabilir muhtemelen o dugmeye baglanmis veya eksra bir yere dugme takilmis olabilir...

Back