ali__karacan
Azimli Üye
Hakan28 tarafından yazılan metin:
Doblo premioyu ilk aldığımda üzerinde Goodyear 185/65 R 15 92T vardı. 50.000 de hepsini yenisiyle değiştirdim. Tekrar aynı marka ve ölçülerde aldım. şuanda 98.000 de arabam ve lastik araştırmaları yapmaya başladım. Avon marka 185/65 R 15 88W önerdiler. Üzerindeki lastikler 700 YTL tutuyor. Avon'lar ise 500 YTL. Önerisi olan varmıdır. Yada 88W olması ne gibi fark yaratır.
wolki_07 tarafından yazılan metin:
mıchelin in üstüne lastik tanımam hayatım da bir kere değişik bir marka olarak continentalkullandım hız lastiğini 120 ile giderken sağ ön lastik patlamadı gümledi allah korudu çoluk çocuk arabadaydı antalyaya gelmem le direk michelin e gidip sökün bu katilleri diye bağırdım mıchelin in gözünü seveyim iki yıl bindim ne bir sertleşme ne bir aşınma.şu an ki aracım 2011 new doblo panorama ayagında fabrika çıkışı pirelli var memnun muyum hayır yol tutuşu yok çok sert rahatsız konfor yok bitsinde mıchelin takayım diye beklıyorum açıkcası 205 55 16 takmayı düşünüyorum sorun olurmu acaba diye düşünüyorum şu an ayagında 195 60 16 var
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Ben rot balans ustama güvenirim. ilk tanıştığımızda aracımdaki prelli lastikleri görünce abi neden bunu taktın prelli yaramaz keşke taktırmasaydın demişti. Servis bunu önerdi dediğimde ise elindeki gazlamak için öyle demiştir şerefsizler demişti. Para mühim değilse Michelin üstüne yok, onu alamıyorum dersen de Lassa ya da Bridgestone al demişti. Bu üçü dışına çıkmamamı söylemişti. önceki aracımda da Michelin kullanıyordum. Doblo üzerinde Bridgestone ile geldi. Siz siz olun sakın prelli almayın. Bizzat gözlerimle görmüştüm balans ayarı yapılırken resmen atlama yapıyordu.
gecekondu_3rdi tarafından yazılan metin:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Ben rot balans ustama güvenirim. ilk tanıştığımızda aracımdaki prelli lastikleri görünce abi neden bunu taktın prelli yaramaz keşke taktırmasaydın demişti. Servis bunu önerdi dediğimde ise elindeki gazlamak için öyle demiştir şerefsizler demişti. Para mühim değilse Michelin üstüne yok, onu alamıyorum dersen de Lassa ya da Bridgestone al demişti. Bu üçü dışına çıkmamamı söylemişti. önceki aracımda da Michelin kullanıyordum. Doblo üzerinde Bridgestone ile geldi. Siz siz olun sakın prelli almayın. Bizzat gözlerimle görmüştüm balans ayarı yapılırken resmen atlama yapıyordu.
O balansda lastigin böyle atlayarak dönmesi içerisindeki tellerin kopmasından kaynaklanıyor benimde öyle bridgestone ballzak bu kış idare eder araç fazla gezmiyor zaten