Karbon temizleme (Carbon clean)

aylar önce aracın 40 bin km bakımını yaptırdım. yaptırdığım kişi fiat yetkili servisinde çalışan bakım ustası dışarıda dükkanda akşamdan akşama iş yapıyor. bakımı yaparken yarın servise geleyimde carbon clear yaptıram dedim usta sakın gelme dedi. niye diye sorduğumda hepsi para tuzağı sen yakıtı nerden alıyorsun dedi shell ve opet dedim ama yüzde doksan shell den alırım dedim. o zaman hiç gelme dedi yakıtı iyi yerden alıyorsan gerek yok dedi bunlar servislerin para tuzağı peki ya katkı dedim onu da sakın kullanma dedi bu motor mazotla çalışıyor dedi mazotla çalışan bir şeye farklı değişik maddeler konurmu hiç deince vazgeçtim ve gitmedim araç 50 bin km oldu ustamada çok güvenirim

@UğurBalci
Abi bildiğim kadarıyla fiatın opetle anlaşması var yani servisin söylediği kadarıyla aracın garanti kapsamında kalması için fiat opeti tavsiye ediyor. Shelden almak problem olmaz mı ?

@kolega20
[automerge]1539679414[/automerge]
Nedir bu enjektör koruyucu temizleyici olan katkılar marka si varmı nerede satılır Sakarya da

Würth alman ürünü var herkes onu tavsiye ediyor lakin marka var enjektör temizleyici hiç kullanmadım bende kullanmayı düşünüyorum kullanan varsa bilgi alabiliriz

Würth alman ürünü var herkes onu tavsiye ediyor lakin marka var enjektör temizleyici hiç kullanmadım bende kullanmayı düşünüyorum kullanan varsa bilgi alabiliriz
Würth enjektör temizleyici kullandım ama kullanmadan önce şöyle bir durum var.

İstasyondan yakıt almadan önce bir şişeyi döküp üstüne yakıtı fulleyeceksin ondan sonra motoru çalıştıracaksın. Ardından uzun yola çıkıp bitireceksin. Böyle yapmayacaksanız kullanmayın. Enjektörleri söküp temizletin daha iyi. Bazıları az yakıta katıyor şişesini enjeltörleri eline alıyor. Makbul karışım oranı şişede yazar würth için 60 litre Mazota bir şişe olması lazım.

@UğurBalci
Abi bildiğim kadarıyla fiatın opetle anlaşması var yani servisin söylediği kadarıyla aracın garanti kapsamında kalması için fiat opeti tavsiye ediyor. Shelden almak problem olmaz mı ?
Acaba sadece bana mi oyle geliyor bilmem ama ne zaman opetten alsam mazot cabucak bitiyor ama shell den alinca cok daha uzun gidiyor. Hergun ayni yolu gidip gelmekteyim ama kesinlikle aralarinda daglar kadar fark var.

Ürün satabilmek için o şekilde söylüyorlar.1 şişede bile farkını görüyorsun.Çok sık değil ama ben kullanıyorum ve memnunum.Birde koyduğun katkıyı fazla seyreltme,şişede 1 şişeye 100lt mazot yazıyor ben 10-20 lt koyuyorum araba hızlanma ve çekiş olarak okadar baris değişiyorki 🙂
Kardeşim 2010 doblo 1.6 için kullanmak istiyorum hangi marka kullanıyon nasıl birşey bilgi verebilirmisin

Kardeşim 2010 doblo 1.6 için kullanmak istiyorum hangi marka kullanıyon nasıl birşey bilgi verebilirmisin
Tavsiye etmem 14 yaşında araç yakıt tüketimi normal seviyedeyse sana birşey kazandırmaz gerçekten bu tip katkılardan uzak durum enjektör memelerine bir zarar verirse çok güzel masraf çıkartır

Tavsiye etmem 14 yaşında araç yakıt tüketimi normal seviyedeyse sana birşey kazandırmaz gerçekten bu tip katkılardan uzak durum enjektör memelerine bir zarar verirse çok güzel masraf çıkartır
Teşekkür ederim ozaman enjektör temizlik yaptırayım

Bu forumu bu yüzden çok seviyorum. İyi ki varsınız İyi niyetli güzel insanlar.

Back