yahu kardeşim onlarda ne ilginç parça.bende aynı şekilde paçamı taktım kırdım.parasık bişey değil ama biraz kullanışlı ve kaliteli yapılabilirdi o parçalar.bunyas288 tarafından yazılan metin:
Dobloma gecen gün serviste karbon temizleme yaptırdım. 50tl
Ön koltukların yanlarındaki bakalit parçalar sol 3tl sağ 4tl (Tabi inerken ayağınızı takıp kırmazsanız ödemezsiniz 🙁)
Far ayarı ücretsiz yaptılar.
Servisin söylediğine göre fiat 40000km de bir karbon temizleme tavsiye ediyor.
kolega20 tarafından yazılan metin:
ve ne işlemler yapılıyor..
Yanlış hatırlamıyorsam depo boşaltılıp araç bilgisayara bağlanıyor ve temizleyici katkı ile bir müddet çalıştırılıp enjektörler temizleniyor.Ama hiç yaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum.Yaptıran arkadaşlar ne gibi işlem yapıldığını anlatabilirlerse iyi olur..
geremy tarafından yazılan metin:
ben yakıt katkılarının yeterince hesaplı ve faydası olduğuna pek inanmıyorum.
3-4 şişe kullanacakmışız yüzde 1 taşarruf edecekmiş. ulen zaten katkının parasını çıkarmıyoki.
bence en iyisi zamanı gelince kurum temizliği-manifold temizliği vede iyi bir yerde bosch olabilir enjektör temizliği
kolega20 tarafından yazılan metin:
ROM markasının yakıt katkıları var benzinli ve dizel motorlar için ayrı ayrı.Biz sürekli bunları kullanırız.hemen hemen her benzinlikte özellikle opet lerde vardır.araca mazot doldurmadan önce 1 şişeyi depoya boşalt üzerine enaz 30-50tl lik mazot al yeter.
Ben arasıra daha etkili olması için 2 şişeye 50-70 liralık mazot alıp arabayı yüksek katkı oranında kullanıyorum.zamanla kullandıkça farkını görüceksin..