İşte Stickerimiz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JANJ@N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
Ama yeminle çok ciks oldu...Hatta o sırada hondacı bir arkadaş logo yaptırmaya geldi.....Benide tanır sanayiden.....Abi ne yapsak bizde böyle yaptırsak mı amblemi dedi.....

Taklitlerinden sakınınız da yazmak lazım altına 😀
😀😀😀

sticker lar geldi sonunda:

p2501111138.jpg

p2501111238.jpg

screenhunter01jan251251.jpg

Gördüğünüz gibi elimde 12 adet var, isteyen arkadaşlara verebilirim.

Adige_samet tarafından yazılan metin:
olsun yinede güzel bir çalışma küçük olması daha iyi ama baki abinin çalışması daha güzel 😀

Bu ilk planlanan çalışma idi. Ancak geldi elime. doblo yazısının üzeri için düşünmüştük ama benim araç granit gri olduğundan göstermez bu, o yüzden cama yapıştıracağım mecburen.

doğru bizim araçta granit gri bu yüzden cama yapıstırmak daha mantıklı doblo yazısının oraya yapıştırırsan renk koyu olduğu için biraz donuk kalır

doğru bizim araçta granit gri bu yüzden cama yapıstırmak daha mantıklı doblo yazısının oraya yapıştırırsan renk koyu olduğu için biraz donuk kalır

Hatta göstermez. Söylemiştim bir kısmını negatif olarak basın diye ama atlamışlar. Sağlık olsun biz de cama yapıştırırız artık.

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
bende istiyorum sticklerden nasıl alıcaz

sen yakınsın kardeşim bir şekilde hallederiz. ister servisle geçerken bırakırım ister sen gelirsin, nasıl istersen.

bakiergul tarafından yazılan metin:
Hadi team haydi .....Haydi team haydi.....Yorumlar gelsin haydi..........😀😀😀
hayırlı uğurlu olsun 🙂

çok güzek hareket bunlar 😀😀😀

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
çok güzek hareket bunlar 😀😀😀
😀 😀

baki abi sesin stickerler hakkatten süper olmuş kesinleştikten sonra banada gönderirmisin 😀
tabii memnuniyetle .....

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
bende istiyorum sticklerden nasıl alıcaz
yarın gelecen ya benim yaptırdıklarımdan birini senin araca transfer ederiz....

Back