bakiergul tarafından yazılan metin:
Tabi kesinlikle ccckatılıyorum ....Şöylede yaptırabiliriz reklamcı tanıdığı olan başkası beğendiğimiz çalışmayı kendi reklamcısına daha ucuza yaptırabilir.....
kardeşim üst siyah kısım boğulurdan kastın anlamadım açıklarmısın....geremy tarafından yazılan metin:
incelik uygun.
yanlız arka camda üst siyah kısım için uygun olur ama renk boğulur.:?
o zaman alt fono daha belirgin bir şekilde yada renk te yapacaz....geremy tarafından yazılan metin:
camın üst kısımı karartılmış(orjinal)
etikette koyu renk olunca burada belli olmaz diyorum.
Arkadaşlar son çalışma budur şu anda çözünürlük zayıf okeylendiği taktirde dijital baskıda çalışacaklar yorumlarınızı bekliyorum ölçü biraz değişti 10x85not:arkadaşlar resmin üstüne tıklayın.![]()
Türk bayrağı her haliyle alımlı ve çalımlı...Olmadı iki sağ sol yaparız dalgalandırırız......😉yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
türk bayrağınıda dalgalı bir halini koysak biraz daha alımlı durmaz mıydı acaba
Ya arkadaşlar ben bu sticker işine fena taktım ...Artık bu işi çözelim....Yarın ilk işim bunu halletmek düşünsenize birbirimizi nasıl tanırız....Ama araçların arkasında stickerlarımızı görürsek hemen işaretleşir iki muhabbet eder birbirimizi yakından tanırız ...Bence süper olur.....
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar son çalışma budur şu anda çözünürlük zayıf okeylendiği taktirde dijital baskıda çalışacaklar yorumlarınızı bekliyorum ölçü biraz değişti 10x85not:arkadaşlar resmin üstüne tıklayın.![]()
Güzel çalışma ama eğer yapabiliyorlarsa bence önce bayrağımız, yazı ve sonra da logo şeklinde yapalım sıralamayı. Çok daha güzel olacaktır eminim. Renkli cam olayına ben de katılıyorum. Fonu dediğiniz gibi siyah değil başka bir renk düşünelim.
ABSOLUT tarafından yazılan metin:
önce emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum emeğe saygısızlık olsun istemem ancak bir görüş sunmak istiyorum daha öncede sunulmuş sanırım. bayrağı ilk sıraya alsak sonra yazı ve site adresini koysak ve logoyuda sona alsak nasıl olur sizce?
Tabii ki olur zaten zeminli olmadığından nasıl isterseniz transfer bantı ordan kesip o şekşlde dizayn edersiniz.....ABSOLUT tarafından yazılan metin:
önce emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum emeğe saygısızlık olsun istemem ancak bir görüş sunmak istiyorum daha öncede sunulmuş sanırım. bayrağı ilk sıraya alsak sonra yazı ve site adresini koysak ve logoyuda sona alsak nasıl olur sizce?
Tabii ki olur zaten zeminli olmadığından nasıl isterseniz transfer bantı ordan kesip o şekşlde dizayn edersiniz.....