İşte Stickerimiz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JANJ@N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
Tabii ki olur zaten zeminli olmadığından nasıl isterseniz transfer bantı ordan kesip o şekşlde dizayn edersiniz.....

Hmm bu da güzel *tup*
Yarın bizim dobloların birine uygulayacağım nasipse üzerine konuşuruz.......

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
bu işi sabırsızlıkla bekliyorum bende çok merak ediyorum nasıl olacak diye.
bakalım bekliyip görücez 🙂

Arkdaşlar bugün sticker lerimimizden 3 renk numune yaptırdım...Kırmızı turuncu vebeyaz ....beyaz resimde belli olmayabilir ama onuda yaptırdım......Bana sorarsanız kırmızı fena oldu ...Bayrak üste web adresimiz altta malum aile yasısı ve sağtarafta logomuz ... ben reklamcı ablama yazı karekterleri ve logo ile biraz oynattım....Umarım beğenirsiniz.....Yanlız resimler için biraz bekliyecesiniz çünki ben beceremediğimden yeğenim gelip atacak......Tasarım uygulama ve araca trasferi tek tek çektim hepsini az sonra koyacaz....

Arkadaşlar resimler geliyor...
imag0033n.jpg

bilgisayar tasarımda
imag0032i.jpg

plotter ile kesilirken
imag0034uw.jpg

ayıklama aşaması
imag0036rt.jpg

ayıklanmış ve türk bayrağı hazırlanmayı bekliyor
imag0037d.jpg

son bitmiş hali
imag0038p.jpg

turuncu bayraksız
imag0039hp.jpg

beyaz bayraksız
imag0040xa.jpg

turuncu bayraklı
imag0041eo.jpg

beyaz bayraklı
imag0042t.jpg
imag0043d.jpg

aracın sağdan soldan stickersiz hali
imag0045z.jpg

transfer bant ile araca yapıştırmaya hazırlanırken
imag0047z.jpg

ve final. aracın stickerli hali şimdi sıra sizde (link)yorumlarınızı bekliyorum...
NOT:RESİMLERE TIKLAYARAK BÜYÜTEBİLİRSİNİZ

Gayet hoş bir çalışma olmuş bi de içerden oldu mu bu tamamdır.
Valla kardeşim ben bügün yarım günümü bu işle harcadım benden bukadar......Valla defalarca silevek çalıştırdık aslan gibiydi tık bile demedi.....

Güzel olmuş güzel, bişii demedik savunmaya geçme hemen 🙂
Ben yine de içerden düşünüyorum.

Güzel olmuş güzel, bişii demedik savunmaya geçme hemen 🙂
Ben yine de içerden düşünüyorum.
yok be ne savunması valla onuda sormam lazım bir ara sorarım onuda ....Ama önce yorumları alalım bakalım yüce halkımız ne diyecek......

Ama şu var ki....Bugün aracı çağırdım geldi......Neyse uyguladık....Sonra hep beraber yola dükkana gitmek için çıktık......Arkadan takıldım doblonun peşine fena duruyor namıssız iyimi...hemde çok fena.....

Hadi team haydi .....Haydi team haydi.....Yorumlar gelsin haydi..........😀😀😀

Elinize emeğinize sağlık bence gayet başarılı, hele bi de içerden oldu mu *tup* 😀
Teşekkür ederim elimizden geldiğince birşeyler yaptık ....Hafif oynamalar yaptık ama site kurucu arkadaşlarımın affına sığınıyorum.....Benim bütün çabam byaptığımız şeylerin şık ve kullanılabilir olması adınadır......

Elinize emeğinize sağlık bence gayet başarılı, hele bi de içerden oldu mu *tup* 😀
Teşekkür ederim elimizden geldiğince birşeyler yaptık ....Hafif oynamalar yaptık ama site kurucu arkadaşlarımın affına sığınıyorum.....Benim bütün çabam byaptığımız şeylerin şık ve kullanılabilir olması adınadır......

Oynama olmadan olmaz zati. Yine de kendilerinin kararına göre birşey şekillenir elbet.

Oynama olmadan olmaz zati. Yine de kendilerinin kararına göre birşey şekillenir elbet.
Ama yeminle çok ciks oldu...Hatta o sırada hondacı bir arkadaş logo yaptırmaya geldi.....Benide tanır sanayiden.....Abi ne yapsak bizde böyle yaptırsak mı amblemi dedi.....

Ama yeminle çok ciks oldu...Hatta o sırada hondacı bir arkadaş logo yaptırmaya geldi.....Benide tanır sanayiden.....Abi ne yapsak bizde böyle yaptırsak mı amblemi dedi.....

Taklitlerinden sakınınız da yazmak lazım altına 😀

Taklitlerinden sakınınız da yazmak lazım altına 😀

Back