İşte Stickerimiz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JANJ@N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JANJ@N

Azimli Üye
topaloglu tarafından yazılan metin:
Murat ben indirdim ama görüntü alamıyorum acaba sorunmu var..? *helpless*

baskı dosyası abi o, reklamcıdaki programda açılır, görüntüsü üstteki şekildedir

murat bunun altına arabada bebek var yazsana bide öyle bakalım nasıl olacak

bebek var yazısını site adresinin altına mı Münür usta?

ewet ben ce çok daha iyi olur

arkadaşlar ben aksesuarcımızdan 50 adetini 50 tl ye çıakrttım. Araca yapıştırıp resim koyacağım.

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
arkadaşlar ben aksesuarcımızdan 50 adetini 50 tl ye çıakrttım. Araca yapıştırıp resim koyacağım.

Murat ebatları nasıl? bide bizim araç koyu renk biliyosun sticker daki siyah yerlerin bizim araçlar için beyaz olması lazım ben multijet yazısı üzerine yapıştırmayı düşünüyorum..

Çok güzel olmuş Murat kardeş ellerine sağlık.. *clap* Ebatları çok iyi olmuş yeride çok iyi.*tup* Yanlız şeffaf platformla birlikte değilde sadece şekil yapışacak şekilde düşünmüştüm ben ama bu da iyi Ben alabilirim stickerdan

oooff gercekten güzel olmuş bende istiyorum adres versem kargoyla göndere bilirmisin.

güzel olmuş murat getir tempratipo logosunun yanına bundan da yapıştıralım 🙂

arkadaşlar ben 50 adet çıkarttım şuan. İsteyenlere vereyim stickeri ücretsiz verebilirim ama kago alıcıya ait. Bi kişiye en fazla 2-3 adet gönderebilirim. Dosyayı indirisenz eğer fazla bir maliyeti yok. 2-3 lira bişi olur. Ben 50 tane çıkattığım için tanesi 1 liraya geldi.

Hakan hem tipoya hem opele yapıştıralım*rolleyes*

Murat bey arkadaşım ben hem çok yoğunum hem ilgilenemiyorum.Sen istanbuldaki üyelere kargo ile göndersen.alıcı ödemeli hallederdik...gerçekten güzel olmuş stickerlar eline sağlık😀

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
arkadaşlar ben 50 adet çıkarttım şuan. İsteyenlere vereyim stickeri ücretsiz verebilirim ama kago alıcıya ait. Bi kişiye en fazla 2-3 adet gönderebilirim. Dosyayı indirisenz eğer fazla bir maliyeti yok. 2-3 lira bişi olur. Ben 50 tane çıkattığım için tanesi 1 liraya geldi.

Hakan hem tipoya hem opele yapıştıralım*rolleyes*

adresi mesaj attım.😉

arkaadaşlar alıcı öder kargosu ile en fazla 2-3 adet gönderebilirim. Nedeni site kurucusu olarak sizlere hediyem. Tane sınırlamasıda herkesin yararlanması için.

benim arabada okunmaz bu 😀 arabanın rengide kırmızı yazının rengide! 😀 olsun ben arka cama yapıştıracam...hele bi onarımdan çıksın! 🙁 *realsad*

bende trabzon sorumlusu olarak bastırayım bi kaç takım önüme gelenin arabasına yapıştırayım trabzonda 😀
zaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀😀😀

doğanada yapıştırayım!

murat bana 2 adet sticker göndermen mümkünmü acaba....adresi iletirim..ama ben arka cama içten nasıl olur diye düşünüyorum..

bunu nereye yapıştıcağız arkadaşlar ne uygun yer neresi olur.

birde dış koşullara dayanım nasıl olacakki.

arkadaşlar en iyisi arkada bagaj kapağında Multijet yazsıının üstüne 10x20 cm ile tam oturuyor.

Ercan adres iletirsen alıcı ödemel kargo ile yollarım...

Back