Doblo Hayalet gösterge

Ariza durumlarini soyleyebilir.

Hararet isigi yaninca eklicemde 90 gecince uyarsinmi terrettut ettim en cok kaca kadar cikiyor bakmak lazim yazin

bence 95 dereceyi geçince uyarsın.
çünkü bazen 92-94 civarında seyredebiliyor.

Ariza durumlarini soyleyebilir.
Ariza kodlari gostermeyi ekledim ama doblolarin ariza kodlarini bulsam p2131 yerine direk ariza soyletmeyi dusundum hic deyilse bilgisayara baglatma derdi olmaz ama kodlara ulasmam gerek

Ariza kodlari gostermeyi ekledim ama doblolarin ariza kodlarini bulsam p2131 yerine direk ariza soyletmeyi dusundum hic deyilse bilgisayara baglatma derdi olmaz ama kodlara ulasmam gerek
Forumda OTO ARIZA KODLARI diye aratırsan arıza kodları paylaşılmıştı. Google Fiat arıza kodu olarak arayabilirsin.

Bayadir paylaşım yapmıyorsunuz ne oldu hayalet ekran bekliyorum

Bayadir paylaşım yapmıyorsunuz ne oldu hayalet ekran bekliyorum
merhabalar kış ayına girince aracımda yuksek oldugundan garaja girmiyor. çalışmalar için yaz ayını bekledik. bir kaç gün içinde yeni bir test videosu paylasacagım

Yeni konusan sistemli hayalet gösterge test 4 videomuzu sizlerle paylasıyoruz.. iyi seyirler. yorumlarınızı ve fikirlerinizi bize iletebilirsiniz

Yeni konusan sistemli hayalet gösterge test 4 videomuzu sizlerle paylasıyoruz.. iyi seyirler. yorumlarınızı ve fikirlerinizi bize iletebilirsiniz
Merhaba
Rüştü bey baya ilerleme kaydetmiş siniz. Görseller çok güzel oldu bence. Emeğinize sağlık.
Emniyet kemeri uyarısı tekrar ederken arada bir miktar es verse daha iyi olur bence.

Merhaba
Rüştü bey baya ilerleme kaydetmiş siniz. Görseller çok güzel oldu bence. Emeğinize sağlık.
Emniyet kemeri uyarısı tekrar ederken arada bir miktar es verse daha iyi olur bence.
aslında bekleme yapıp 10 sn sonra emniyet kemeri takarmısınız diyecekti 20 sn sonrda takmazsanız arac çalıştırılmaya engelennecek diyecekti. el freni çekili oldugu hatırlatmadı mesala testte fark ettim duzeltilecek dikkatlisiniz 🙂

Süper Fikir Valla Ustam bizim 2 Kasalarada Olsa fena Olur Ama Bizede Paylaşırsan Çok Sevinriz ?

Merhabalar arge çalışmalarınız acaba ne aşamada merakla bekliyoruz

Back