JetTurboDizel
Saygın Üye
- Adı
- ömer
- Kan Grubu
- A RH +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2004
Tsk ederim. Gorsellik efeklee basit isler onemli olan aractan gecen bilgileri yakalamakBaşarılarınızın devamını diliyorum. Giriş ekranındaki animasyon ibreler sona dayanıp tekrar düşse gerçektekiler gibi nasıl olur? Fiat logosu da en başta ve ilk olarak yavaş yavaş doğsa ? Birde kadranda artış yada azalışlar daha yavaş geçse takılma yapmadan ? Son halini bekliyorum , kolay gelsin ?
merhabalar onlar ileriki asamada yapılacak. hatta kapıları doblo resimi uzerimde acık olanları dahi gösterilecektir.Ortadaki fiat logosu hareket halindeyken anlık tüketim bilgisi vs verebilirse güzel olur kanısındayım. Tebrikler çok başarılı bir çalışma olmuş. Takipteyim.
mevcut gösterge cıkartılacak aynı kalıpta plastik aksamı yapılaraak lcd ekran yerlestirilecek dusuncemiz bu sekilde kendi doblo aracımıza montaj yapılınca foto atacagım sokmeden bişi demem yanlıs olur.Öncelikle başarılarınızın devamını dilerim.işin mekanik kısmını,yani ekranı nasıl halledeceksiniz ?
Video açılmıyorevet kadrad selamlama işlemi de tamamlandı. videoya aldanmayın gösterge normalde 3 saniyede acılıyor. işlemler kadran yerine 3 saniyede oturuyor.
çalıştıgım pc cok kasıyor ve yavaş %85-90 işlemci kullanıyor o nedenle video yavasladı. video hızına aldanmayın
merhabalar ilerideki fikrim lastik basınc sensorlerini okumak geri gorus kamerasını tam ekran vermek sag ve sol sinyaldede tam ekran ayna altındaki kamerayı aktif ederek dikiz ayna kullanmayı kaldırmak, serit takip, tabela ve trafik ısıgı okumak ve ekrana yansıtmak vs.vs.Elinize sağlık. Bu çalışmanız da ana bağlantıdan sonra görselliģi yaparken motor arıza ışıkları ve ortada açıklaması ve geri görüş kamerası devreye girme yapılabilirse tam orjinal olmuş olur. Tebrik ederim