Doblo Hayalet gösterge

Başarılarınızın devamını diliyorum. Giriş ekranındaki animasyon ibreler sona dayanıp tekrar düşse gerçektekiler gibi nasıl olur? Fiat logosu da en başta ve ilk olarak yavaş yavaş doğsa ? Birde kadranda artış yada azalışlar daha yavaş geçse takılma yapmadan ? Son halini bekliyorum , kolay gelsin ?

Başarılarınızın devamını diliyorum. Giriş ekranındaki animasyon ibreler sona dayanıp tekrar düşse gerçektekiler gibi nasıl olur? Fiat logosu da en başta ve ilk olarak yavaş yavaş doğsa ? Birde kadranda artış yada azalışlar daha yavaş geçse takılma yapmadan ? Son halini bekliyorum , kolay gelsin ?
Tsk ederim. Gorsellik efeklee basit isler onemli olan aractan gecen bilgileri yakalamak

Emeğinize sağlık gerçekten tebrik ediyorum bitmiş halinisabirsizlikla bekliyorum

Ortadaki fiat logosu hareket halindeyken anlık tüketim bilgisi vs verebilirse güzel olur kanısındayım. Tebrikler çok başarılı bir çalışma olmuş. Takipteyim.

Ortadaki fiat logosu hareket halindeyken anlık tüketim bilgisi vs verebilirse güzel olur kanısındayım. Tebrikler çok başarılı bir çalışma olmuş. Takipteyim.
merhabalar onlar ileriki asamada yapılacak. hatta kapıları doblo resimi uzerimde acık olanları dahi gösterilecektir.

Tebrikler, iyi çalışma olmuş

Vallahi başlığı ilk okuduğumda hade len dedim sonra içeri girip tek tek bütün yorumları okuyup mesajları resimleri yanıtları incelediğimde o kadar güzel bir iş çıkartıdığınızı farkettim ki anlatamam çok başarılı bir çalışma anladığım kadarıyla en ince ayrıntısına kadar önem verip uğraşıyorsunuz vallahi bravo size canı gönülden tebrik ediyorum takipteyim??

Öncelikle başarılarınızın devamını dilerim.işin mekanik kısmını,yani ekranı nasıl halledeceksiniz ?

Öncelikle başarılarınızın devamını dilerim.işin mekanik kısmını,yani ekranı nasıl halledeceksiniz ?
mevcut gösterge cıkartılacak aynı kalıpta plastik aksamı yapılaraak lcd ekran yerlestirilecek dusuncemiz bu sekilde kendi doblo aracımıza montaj yapılınca foto atacagım sokmeden bişi demem yanlıs olur.

Tebrikler valla son halini büyük bir kitle dört gözle bekliyor sanırım 🙂

Buda benim kullandigim hayalet ekran 😉
Screenshot_20191015-224028.png
Screenshot_20191015-224045.png

evet kadrad selamlama işlemi de tamamlandı. videoya aldanmayın gösterge normalde 3 saniyede acılıyor. işlemler kadran yerine 3 saniyede oturuyor.
çalıştıgım pc cok kasıyor ve yavaş %85-90 işlemci kullanıyor o nedenle video yavasladı. video hızına aldanmayın
Video açılmıyor

Elinize sağlık. Bu çalışmanız da ana bağlantıdan sonra görselliģi yaparken motor arıza ışıkları ve ortada açıklaması ve geri görüş kamerası devreye girme yapılabilirse tam orjinal olmuş olur. Tebrik ederim

Elinize sağlık. Bu çalışmanız da ana bağlantıdan sonra görselliģi yaparken motor arıza ışıkları ve ortada açıklaması ve geri görüş kamerası devreye girme yapılabilirse tam orjinal olmuş olur. Tebrik ederim
merhabalar ilerideki fikrim lastik basınc sensorlerini okumak geri gorus kamerasını tam ekran vermek sag ve sol sinyaldede tam ekran ayna altındaki kamerayı aktif ederek dikiz ayna kullanmayı kaldırmak, serit takip, tabela ve trafik ısıgı okumak ve ekrana yansıtmak vs.vs.
tabi bunlar zamanla oncelik gostergeyi bitirip montaj asamasına gelmek

merhabalar doblo d3 kasanın gostegenin sokumu ile bilgisi olan varmıdır. gostergeyi sokmek için nasıl bir yol izlenmeli

sabırızlıkla beklıyorum devamı basarılar diliyorum

çok çok tebrik ediyorum,lazım olursa lazer kesim ve CNC Router ile ihtiyaç halinde destek vermeye hazırım.başarılar

emeğinize sağlık. büyük bir heyecanla bekliyoruz sonucu.

Back