Arkadaşlar Dyno testi yapılmalı aama Yazılımdan Önce VE Yazılımdan Sonra Yapılmalı ki fark olup olmadığı belli olsun..
Arabanın 75 olması gereken beygiri 70 e düştüyse,yazılımla 95 yerine 90 a çıkacaktır.Bu fark ta gözden kaçırılmamalı diyorum..
Aslında bu tür şirketler 135 hp olur aracınız. 105 lik için dedim. ...
%25 güç artışı olur ve %20 tork artar .
Gibi terimler kullanır.
Dolaysi ile buna göre son güce bakmak gerek..
Öncesinde dyno (Dinamometre) de gücün ölçülmesi teknik olarak farkı girmek için faydalı ve gereklidir. Öncesi ve sonrası kıyaslamak için.
Fakat bizler genelde mevcut Araclarimizi tanidigimizdan sonrasında farkı bariz şekilde hissediyoruz.
Aslında beklentimizi karşılıyor.
Kimsenin '' kardes sen %25 güç artacak dedin ama artmamis '' Demiyoruz
Demekki bizi tatmin ediyor.
Dyno ya para vermem
Saygilar.
çoğu kişi aracın duman attığını duyunca olaya bi ayrı bakıyolar halbuki şu anki motor tasarımlarında duman illaki az da olsa atar zengin karışım yanma odasına gidince siyah dumanı haliyle gorursunuz.Tabi her zaman siyah duman atmasıda normal değildir...
Serdar bey
Ben 15.Kasımda Samsun Ecufast Yetkilisi Samet Albayrak'a Yazılım attırdım ancak o aracımı şu anda başka yeni araçla Takas yapmayı düşünüyorum. Şimdi bu aynı yazılımı yeni alacağım 1.6 Doblo ya atılabilirmi. Aynı yazılımı araç değişiminde başka araçta da kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz denmişti.Samsun Yetkilisi Samet Albayrak a sormuştum ben bu yazılım sadece kendi ne ait aynı yazılım 2 nci bir araç veya başka araca yapılmaz demişti.
@sulusaray
Dostum.Yazılım Parmak İzi Gibidir.Sadece Yapılan Araçta Kullanılır.Memnun Kalmadığınızda belli süre içinde eski yazılımınıza döndürülebilirsiniz lakin YENİ ARAÇ VEYA BAŞKA ARAÇ ALIMINDA YENİ YAZILIM GEREKLİDİR.
yaklaşık 800 civarı km den sonra 60 binlik bakımını yaptırıp dpf yi temizlettirip Trabzon'a yazılıma gideceğim.Düşüncelerinizi okudum ama ben yaptırmakta kararlıyım.Memnun kalacağımdan eminim 😉