Ecufast deneyimlerim

Teşekkür ederim cevaplarınız için ne kadar da adapte olursa olsun yaptıracağım

Yazılım hayırlı olsun Aracın 69 hp oldugunu nasıl öğrendiniz Dyno testi Yaptılar mı

Teşekkür ederim Can 🙂

Dyno testi nasıl oluyor? bilmiyorum ama laptop dan araç bilgilerini tanıma gibi bi program açıp o şekilde bilgileri çıkardılar.

dyno test

senin dediğin programlarda yanılma payı yüksek oluyor abi onu pek kafana takma bence 🙂 bide aracın gücünü krank milinden ölçüyolar

Bunu daha önceden bilseydim kesin yaptırırdım.🙁Bu saatten sonra yaptırsak da bize bi faydası olur mu?Şu an 90 beygir olduğunu söylediler ama.Olmazsa müsait bi zaman da yaptırayım 👍

@MuRaT09
dyno testi aracın kaç beygir olduğunu ve kaç tork olduğunu sana yazılı bir kağıda çıkarır verirler diğer türlü sadece lafta kalıyor 🙂 piyasada var böyle yaşanmışlar

opel astradan örnek vericem hangi firma olduğunu söylemicem 1.6 astra 136 hp yazılımla 160 hp demişler ama araç dyno testine çıktı 140 hp çıktı sadece 4 hp yükselmiş 🙂 bu yüzden dyno testi her zaman önemli bu durumlarda

Ecufast dyno yapıyor mu dışarda mı yaptırabiliriz

@volkan guney
istanbulda yok diye biliyorum abi ama ecufast ın yeri esenyurtta oraya yakın dyno testi mekanı var 🙂

O zaman biz de en kısa zaman da bi dyno testine girelim.90 hp olduğunu söylediler test de bakalım kaç çıkacak.

Tanıdık mı can

yazılım yaptıranın mutlaka dyno teste girmesi şart bence aracın ne tepkiler verebileceğini orda öğrenebiliyorsun

Volkan abi tanıdık değil dediğim yerde yaptıranlar var ordan biliyorum ama maslak oto sanayide de bulabilirsin dyno test dükkanı

Tamam can teşekkür ederim
Haa bu arada bide dyno cu sponsor ayarlayalım grup için 😀

Bizim burda(Aydın da) dyno testi yapan yok sanırım.Bi kaç sanayici arkadaşlara sorayım bari 🙂

@MuRaT09
ekspertiz yapan dükkanlara uğra abi onlarda bulma ihtimalin yüksek olur 🙂

@cAn 3436

Tamam kardeşim sağol 🙂

Yazilim atarken aracin fabrika verilerine gore hp giriyolar ruhsatta veya aracin bilgisayarinda ne yaziyosa ona gore yazilim atarlar. Dyno olayi ise her arabada farkli cikar atiyorum 1.6 larda 105 hp derler dynoda 105 hp cikmayabilir. Murat abi senin araban 90 hp olur dediler diye dynoda 90 cikacagi garanti degil. Yazilim atmadan once dyno test yapsaydin ve yazilimdan sonra yapsaydin gercegi anlasilirdi diye dusunuyorum. Yanlisim varsa affola.

Ayrica fabrika verileri dogrudan volandan ölcülür diye biliyorum. Dynoda tekere gelen beygir gucu verilir size motordaki kayiplari bilmezler. Anlacaginiz hic bi aracin beygiri ayni olmaz fabrika degerlerinede ulasamaz

Motorda ki kayıp tekere daha fazla yansımaz mı?

Motordaki kayip tekerlere yansir zaten abi bg hep az cikar? Yanlismi anladim demek istedigini

Arabanin aktarma organlarinda mutlaka kayip olur tekere gelene kadar.

Back