Ecufast deneyimlerim

Ecu fast le bizde güçleniyoruz

Dosyalar

• 4B340653-9552-4D17-B15B-BB20037C7C97.jpeg
    4B340653-9552-4D17-B15B-BB20037C7C97.jpeg
    113,5 KB · Okunma: 42
Evet kullanıyorum motorun sesi dahi değişti alt devirleri ölü olan 1.3 aracım şuan tüm devirlerinde canlı ecu fast çok güzel bir marka müşterilerine çok iyi davranıyorlar tavsiye ederim

Evet kullanıyorum motorun sesi dahi değişti alt devirleri ölü olan 1.3 aracım şuan tüm devirlerinde canlı ecu fast çok güzel bir marka müşterilerine çok iyi davranıyorlar tavsiye ederim
Biraz da fiyatları uygun olsa daha iyi olacak.

Az önce G.Antep ecufast bayisini aradım.Yazılım atıldıktan sonra 2-3 ay gibi kısa sürede ecu çökme durumunda garanti yok denildi.Sanayi mantığı burada da geçerli araç dükkandan çıkana kadar garantiliymiş.Yaptıracak olanlar dikkat etsin.

Ecu fast yetkilileri dikkatine
Doblo 1.9 multijet aracıma farklı bir firmada yalım attırdım performans çok iyi derecede yükseldi ama sıkıntım yol bilgisayarı sapıttı örneğin 5 inci viteste yokuş iniyorsunuz ayağınızı gazdan çektiğinizde 2.2 litreleri göstermesi gereken anlık yakıt göstergesi 50 /60 litreleri gösteriyor buna orantılı olarakta ortalama tüketim göstergesi 17/18 literlerden aşşağıya inmiyor ecu fast yetkilileri buna bi çözüm bulabilirmi

Doblo 1.9 multijet aracıma farklı bir firmada yalım attırdım performans çok iyi derecede yükseldi ama sıkıntım yol bilgisayarı sapıttı örneğin 5 inci viteste yokuş iniyorsunuz ayağınızı gazdan çektiğinizde 2.2 litreleri göstermesi gereken anlık yakıt göstergesi 50 /60 litreleri gösteriyor buna orantılı olarakta ortalama tüketim göstergesi 17/18 literlerden aşşağıya inmiyor ecu fast yetkilileri buna bi çözüm bulabilirmi
not araç göstergedeki gibi yakmıyor 7.5/8 litrelerde yakıyor @Ecufast

Onun ayarı bozulmuş biraz kurcala düzeltebilirsin, bizim d2 de olmuştu bi keresinde ama nasıl düzelttik hatırlamıyorum, araç olsa çözerim zor değil bi parametre ayarına müdahele etmen lazım.

2015 d4 1.3 multijet var bende Ecufast te geçen sene 500 liraya yaptırmıştım sanırım hiçbir sıkıntı yok performansı çok iyi ama yakıtta hiçbir tasarruf göremedim bayırlarda falan 2 den 1 e çekmiyorsun toparlıyor

Yazılımla 90 bg den 115 bg 1.3 çü arkadaşlara sesleniyorum bir iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim öncelikle aracım 150 binde D3 bu km de tavsiye edermisiniz
2.sorum klima açıkken yığılma yapıyormu yokuşlarda
3. Sorum 5 vites 2000 devir hız aralığınız ne oluyor acaba
Cevaplar için teşekkür ederim hepinize

Yazılımla 90 bg den 115 bg 1.3 çü arkadaşlara sesleniyorum bir iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim öncelikle aracım 150 binde D3 bu km de tavsiye edermisiniz
2.sorum klima açıkken yığılma yapıyormu yokuşlarda
3. Sorum 5 vites 2000 devir hız aralığınız ne oluyor acaba
Cevaplar için teşekkür ederim hepinize
1-Ben 170binde yazılım yaptırmıstım..270 binde sattığımda hala sorunsuzdu
2-klima açıkken yazılımsız halinden daha güçlü olduğu kesin bilgi
3-yazılım son hız aralığını etkilemes,güç artışı sağlar..yani motordaki sağarlık gibi gelen 1,3 güçsüzlüğünü daha güçlü hale getirir
ek bilgi: yakıt tasarrufu da sağlar ama gücü pedalda hisseden herkes daha fazla gaza bastığı için ortalama tüketim azalmaz ama artmaz da...yani yazlılım yığılmaları azaltır ama sürati arttırmaz mantık olarak...
TAVSİYE KESİNLİKLE EDERİM. 3 dobloma da yaptırmıstım..

2015 d4 1.3 multijet var bende Ecufast te geçen sene 500 liraya yaptırmıştım sanırım hiçbir sıkıntı yok performansı çok iyi ama yakıtta hiçbir tasarruf göremedim bayırlarda falan 2 den 1 e çekmiyorsun toparlıyor
aşşagıda yazdım pedalda gücü gören gaza daha fazla bastığı için tasarruf görmek zor.tamamen içgüdüsel.sakin bir sürüş yapabilirseniz(ki bu imkansız : ) yakıt tasarrufunu da kesin görürsünüz.

tam olarak ne olsun istiyırsunuz? Farklı bir firmada attırdığınız yazılıma ecufast bişey yapamaz.. ecufastin yazılımları kendine özel yaptırılıyor,yani her firmanınkiler aynı değil dostum..

Az önce G.Antep ecufast bayisini aradım.Yazılım atıldıktan sonra 2-3 ay gibi kısa sürede ecu çökme durumunda garanti yok denildi.Sanayi mantığı burada da geçerli araç dükkandan çıkana kadar garantiliymiş.Yaptıracak olanlar dikkat etsin.
dostum 2-3 ay sora olacak bir yazılım problemi ne olabilir?araçta sorun yoks(beyin de turbo vs) ben 2012 de 2020 ye kadar sorunsuz kullandım....ilk 15 gün memnun olmazsan silip orjinalini atıp para kesintisi yapmadan iade ediyolar.. 35 tane bayisi olan bir firmadan bahsediyosun,amerikada bile şubesi var.. sanayiii diyerek biraz küçümsüyomusun acaba?

1-Ben 170binde yazılım yaptırmıstım..270 binde sattığımda hala sorunsuzdu
2-klima açıkken yazılımsız halinden daha güçlü olduğu kesin bilgi
3-yazılım son hız aralığını etkilemes,güç artışı sağlar..yani motordaki sağarlık gibi gelen 1,3 güçsüzlüğünü daha güçlü hale getirir
ek bilgi: yakıt tasarrufu da sağlar ama gücü pedalda hisseden herkes daha fazla gaza bastığı için ortalama tüketim azalmaz ama artmaz da...yani yazlılım yığılmaları azaltır ama sürati arttırmaz mantık olarak...
TAVSİYE KESİNLİKLE EDERİM. 3 dobloma da yaptırmıstım..
Yani aslında merak ettiğim 120 km hızla mesala 3 bin devir çevirirken araba yazılımdan sonra 2500 devirlere düşermi birde yazılım + egr iptali yapsak klima açıkken yokuşta ki bayılma hissi iyice düşermi egr de sorun yok ama bu klima açıkken yığılma konusuna ve uzun yolda ki yüksek devir çevirme olayına takılmış durumdayım açıkcası

Yani aslında merak ettiğim 120 km hızla mesala 3 bin devir çevirirken araba yazılımdan sonra 2500 devirlere düşermi birde yazılım + egr iptali yapsak klima açıkken yokuşta ki bayılma hissi iyice düşermi egr de sorun yok ama bu klima açıkken yığılma konusuna ve uzun yolda ki yüksek devir çevirme olayına takılmış durumdayım açıkcası
evet düşer..daha kolay hızlanır çünki daha güçlü motor..

Düşmez şanzıman oranı neyse odur. Motor devrine göre şanzıman dönüyor. Güç başka devir başka. Düşmesi için şanzıman dişlileriyle oynanması lazım,

dostum 2-3 ay sora olacak bir yazılım problemi ne olabilir?araçta sorun yoks(beyin de turbo vs) ben 2012 de 2020 ye kadar sorunsuz kullandım....ilk 15 gün memnun olmazsan silip orjinalini atıp para kesintisi yapmadan iade ediyolar.. 35 tane bayisi olan bir firmadan bahsediyosun,amerikada bile şubesi var.. sanayiii diyerek biraz küçümsüyomusun acaba?
Küçümsemek değil eleştiri olarak algılanması için yazdım.Yazılım nedeniyle ecusu çöken araçlar var ecu fiyatlarını da öğrenip yaptırabilir yaptırmak isteyenler.15 değil 100 tane de şubesi olabilir fakat muhatabım görüştüğüm şubede ki kişiydi ondan aldığım bilgiler bende bu düşünceyi oluşturdu.Yıllardır otomotiv ve sanayi içerisindeyim az çok biliyorum.Sanayi esnafının büyük bölümü dükkana gelen müşteriyi yürüyen banknot olarak görüyor iyileri yok mudur tabi ki vardır fakat bu sayı bir elin parmaklarını geçmez.Sanayide sevdiğim ve güvendiğim ustam dahi sanayide esnafım demeye utanıyorum diye samimi bir şekilde ikili muhabbetmizde söyledi.En iyi öğrenme yolu yaparak yaşayaraktır.Kalıcıdır fakat verdiği zarar bazen fazla olabiliyor.

Merhaba, 2013 Doblo Premio 1.6 için yaptırmak istiyorum ama İstanbul da farklı farklı isimler çıkıyor. Forumdan sağlam bir adres veya kişi önerisi alabilir miyim? Anadolu Yakasında

Back