@duhan13 Valla kardeşim 90 çıkmazsa basarım kesin 😀 şaka bi yana bi girmek lazım aslında.Kaç çıkacağını merak ediyorum 🙂
@ahmet-42 TeamDoblo üyelerini indirimli ücret:500 Tl. (D1-D2-D3 aynı değişen bişey yok)
@serdarengin Teşekkür ederim abi.Şimdilik dediğim gibi daha tam verim alamadım.15 gün içinde belli olur herhalde.Bi de ara ara Motor Kontrol Arızası (EOBD) yakmasa tam süper olacak 😀
valla bende hiç sıkıntı yapmadı,2 senedir zevkle kullanıyorum.
Ecufast diğerleirne benzemiyor.herhngi bir sorun olursa arkasında dururlar hemde her şekilde dostum..Onlara güvencimiz tam..
Zaten 15 gün dene abi dediler.Herhangi bir sorun da gelirsin para iadesi + eski yazılımı geri yükleyecekler.Güven konusun da bi sıkıntımız yok çok şükür.
@aydogmus
Dyno arabayi muayene yaparken bi teker uzerine cikariyolar fren testinde hatirlarsaniz onun gibi bi mekanizmaya cikariliyor arac ve son hiz son devire kadar yukseliyor arac sonra bilgisayardan verileri veriyolarlar en basiti bu 🙂
Valla bizde illa 90 hp. olsun gibi bir düşüncemiz yok zaten başkanım.Bize vaat ettikleri performans ve tasarruffun olup olmadığı.Bunu da zaman içersinde görecez zaten. 🙂