Evet arkadaşlar uzun bir düşünme zamanından sonra bende nihayet bugün yaptırdım ecufast.🙂
Sanırım henüz D1 e yaptıran yok.Açıkcası D2 lerdeki performans vs... durumun benim aracımda olacağını pek düşünmüyordum.
Henüz daha aracımın mevcut yazılımını kopyalarken, yanlış bilmiyorsam eğer aracımın 75 bg. olduğunu sanıyordum.Programın kopyalama işini yaparken aracı tanıyamaması başta biraz da olsa canımı sıktı.Aracımı ölçüm yaptıklarında 69 beygir çıktı.Neyse yazılımı kopyalayıp istanbul merkeze gönderdiler ve yaklaşık 1 saat bekleme sonrası yeni yazılım geldikten sonra aracıma yüklenerek 90 beygir oldu.
Gelelim ilk izlenimlerime ;
Test sürüşüne çıktığımız da vites geçişleri söylendiği kadar evet hızlıydı fakat 2 sefer gösterge panelin de Motor kontrol sistemi arızası (EOBD) verdi.Vitesi 3 den 4 e atınca lamba yandı ve motor freni yapıyomuş gibi araç kapandı 2 saniye sonra tekrar lamba sönüp araç normal haline döndü.Bunu Ecufasta dan ayrıldığım zaman da yaptı.Yazılımı yapan arkadaşımız bunun normal olduğunu ve Aracın beyninin yeni yazılımı alışmasının 1-2 hafta zaman içinde alacağını söyledi.Yani araç şu an eski yazılımla - yeni yazılım arasında gidip geliyor gibi bi durum var.Vites geçişleri gerçekten çok seri anladığım kadarıyla vites geçişlerinde turbo nun devreye girmesi çok hızlı diyebilirim.Şöyle bişeyde var vites düşürdüğümde araç çok çabuk devirden de düşmüyor.
İlk izlenimler bunlar arkadaşlar şu 1-2 hafta içerisin de performans ve yakıt konusunda da izlenimlerimi paylaşmaya çalışcam.Yakıt için açıkcası çok da fazla tasarruf beklemiyorum ki yakıt olayından çok benim istediğim performansdı zaten.👍