Ecufast deneyimlerim

@duhan13
Bende onu diyorum zaten yani ecufast ın dediği 135 i dyno da göremeyiz

@volkan guney
Aynen oyle abi. Murat abi dynoya girip 90ı gormeyince ecufastı basmasın diye soyledim bende 😀

Biri girse de ne değer çıkıyor görsek merak ettim şimdi 😀

Nobetci dyno varmi 😀 5 dakika gidim gelim 😀

Ne iyi olurdu 😀

d1 e kaç liraya taktırdınız acaba

hayırlı olsun dostum..inşallah memnun kalacaksın..

@duhan13 Valla kardeşim 90 çıkmazsa basarım kesin 😀 şaka bi yana bi girmek lazım aslında.Kaç çıkacağını merak ediyorum 🙂

@ahmet-42 TeamDoblo üyelerini indirimli ücret:500 Tl. (D1-D2-D3 aynı değişen bişey yok)

@serdarengin Teşekkür ederim abi.Şimdilik dediğim gibi daha tam verim alamadım.15 gün içinde belli olur herhalde.Bi de ara ara Motor Kontrol Arızası (EOBD) yakmasa tam süper olacak 😀

valla bende hiç sıkıntı yapmadı,2 senedir zevkle kullanıyorum.
Ecufast diğerleirne benzemiyor.herhngi bir sorun olursa arkasında dururlar hemde her şekilde dostum..Onlara güvencimiz tam..

Zaten 15 gün dene abi dediler.Herhangi bir sorun da gelirsin para iadesi + eski yazılımı geri yükleyecekler.Güven konusun da bi sıkıntımız yok çok şükür.

selam arkadaşlar dyno nun anlamı ne demek örene bilirmiyiz bilmeyen benim gibi çok arkadaşımız var her halde

@aydogmus
Dyno arabayi muayene yaparken bi teker uzerine cikariyolar fren testinde hatirlarsaniz onun gibi bi mekanizmaya cikariliyor arac ve son hiz son devire kadar yukseliyor arac sonra bilgisayardan verileri veriyolarlar en basiti bu 🙂

teşekürler duhan13

Bu videoda gorebilirsiniz

Screenshot_2015-10-11-13-02-06.png
TACH]

@yunus0635 Başkanım face giremiyorum nedense.Ordan da yazmışsın ama göremedim tam bilgin olsun.

Başkanım aklım ermez ama dyno testi olsa nolur olmasa nolur zaten ecufast ciddi firma ve team Doblo'nun üstünde hassasiyet gösteriyor

Valla bizde illa 90 hp. olsun gibi bir düşüncemiz yok zaten başkanım.Bize vaat ettikleri performans ve tasarruffun olup olmadığı.Bunu da zaman içersinde görecez zaten. 🙂

Haydi hayırlısı olsun başkanım darısı bana

@yunus0635 Teşekkür ederim.Sana da şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman 👍

Back