doblonuz zıplıyorsa

geremy tarafından yazılan metin:
süspansiyon değişim kesin maliyeti bilen varmı.
aracının şase numarasıyla yetkili servise gidip ..aracının süspansiyon montajlama sistemine göre hangi sistem uygulaması yapılabilir ortaya çıkarılıyor..önemli olan orjinal parçalarla bu olayı bitirmen...maliyeti ise 2000 lira civarı olacaktır..benim arabama uygulanan 1.6 malibunun süspansiyonu..kesinlikle serviste delme, kesme,kaynak işlemine gerek kalmadan bu işlem iki saat te bitiriliyor..

2000 tl çok tuzlu.
ben zıplama razıyım yoksa cüzdan zıplayacak.😉

geremy tarafından yazılan metin:
2000 tl çok tuzlu.
ben zıplama razıyım yoksa cüzdan zıplayacak.😉

herkes onun derdinde zaten geremy 😵

bence ticari araçtan fazla konfor beklemek yanlış bu en kral olan caddyde bile çok rahat değil...adı üstünde ticaret amaçlı yapılmıs..

Yeni dobloda bu olayı çözmüşler 🙂

bende yük takozlarının son kdemelerini kestim servise ve ustalara sordum hiç bi sorun olmaz dediler ama ağır yük koymamak şartı ile zaten ben asla yük koymam kıyamam dobloya şimdi harrika oldu araba fabrikanın takozlaeı ile hiç zıplamıyrdu onlar deforme olmuş diye değiştrdim zıplama çok arttı bende kestim şimdi çok memnunum

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
bende yük takozlarının son kdemelerini kestim servise ve ustalara sordum hiç bi sorun olmaz dediler ama ağır yük koymamak şartı ile zaten ben asla yük koymam kıyamam dobloya şimdi harrika oldu araba fabrikanın takozlaeı ile hiç zıplamıyrdu onlar deforme olmuş diye değiştrdim zıplama çok arttı bende kestim şimdi çok memnunum

yük atmıyorsan sorun yok

hayır yük atmıyotum takozları komple çıkarınca çok daha güzel yaylanıyor ama ozaman amortisörlere zarar verebilir mişik

1300 kiloya kadar yüklediğim oldu. + ben dahil 5 kişi 😀

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
hayır yük atmıyotum takozları komple çıkarınca çok daha güzel yaylanıyor ama ozaman amortisörlere zarar verebilir mişik

o zaman biraz daha kuvvetli amartisör kullansan nasıl olurki

Doblo'da orjinal birşey kalmıyor ki o zaman 😛

DobloM tarafından yazılan metin:
Doblo'da orjinal birşey kalmıyor ki o zaman 😛

sadece takozu kesip mümkünse dayanıklılığı artırmak için amartisörü değiştireceksin.

😀aslında en güzeli yakıtla performans kaybını göze alıp arkaya 200-300kg platine kestireceksin.
403 gibi gider valla

Yeni Dobloların süspansiyonlarını uygulayabiliyor muyuz acaba 😛

Denemesi parayla 😀

yeni doblolar boş ken ve stablize yolda ilerlerken sert tepkiler verebiliyor düşük hızda. ama asvaltta virajlar çok güzel ve daha kolay aynı zamanada zevkli oluyor. araç viraj almada son derece başarılı. ben doblo lar için bu sistemin çok yerinde yapıldığını anladım.

Back