arkadaşlar bugun farketim araçla giderken sağ sinyale bir kez basıp bıraktığımızda 3 sn falan yanıp sönüyor fakat basılı tuttuğumuzda (yani tamamen indirmeden kolu) ne zaman bırakırsanız o zaman sönüyor..küçük bir ayrıntı..belki yazılmıştır..o 3 sn olayı vardı fakat benim dediğimi göremedim..
🙁malesef yok
*tup*d2 lerde otoban sinyali var.
sinyali çok itelemeden yay sesi gelmeden elle tutabiliyorsunuz.
mustafa abi eğer bahsetmiş olduğun şey sinyal kolunu tam indirmeden hafif bir hareketle aşağı yada yukarı ittirerek tutmaksa o özellik d1 de de var. benim araçta da oluyo.
mustafa abi eğer bahsetmiş olduğun şey sinyal kolunu tam indirmeden hafif bir hareketle aşağı yada yukarı ittirerek tutmaksa o özellik d1 de de var. benim araçta da oluyo.
söylediğim şey tam bahsettiğin olay.
d3lerde ona şerit değiştirme sinyali deniliyor heralde.mustafa abi eğer bahsetmiş olduğun şey sinyal kolunu tam indirmeden hafif bir hareketle aşağı yada yukarı ittirerek tutmaksa o özellik d1 de de var. benim araçta da oluyo.
d3 lerde tutmuyorsunuz.dokunmatik gibi bir sefer yukarı doğru itiyorsunuz o kendi kendine 4-5 sefer sinyal veriyor.
d3 lerde tutmuyorsunuz.dokunmatik gibi bir sefer yukarı doğru itiyorsunuz o kendi kendine 4-5 sefer sinyal veriyor.
*tup*mustafa abi eğer bahsetmiş olduğun şey sinyal kolunu tam indirmeden hafif bir hareketle aşağı yada yukarı ittirerek tutmaksa o özellik d1 de de var. benim araçta da oluyo.
bizimkini üst versiyonu.😀
d2 1.3 çok dik bir rampada olsa 1. vitese takın gaz pedalına hiç dokunmayın kendisi hiç bayılma olmadan çıkıyor