Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

evet arkadaşlar özellikle doblo tanıtımı için d3 kasaların bilinmeyen veya hoşunuza giden kullanışlı özelliklerini yazmaya devam edelim.
benden d2 kasa için bilinmeyen bir özellik daha
fabrika çıkışı (2008)silecekler halen canavar gibi maşallah.varmı böyle bir şey*clap*
biizmde 2007 model abi hala silecekleri değiştirmedik.....

maşallah rekor bende sanıyordum.*hilarious*

evet arkadaşlar özellikle doblo tanıtımı için d3 kasaların bilinmeyen veya hoşunuza giden kullanışlı özelliklerini yazmaya devam edelim.
benden d2 kasa için bilinmeyen bir özellik daha
fabrika çıkışı (2008)silecekler halen canavar gibi maşallah.varmı böyle bir şey*clap*
biizmde 2007 model abi hala silecekleri değiştirmedik.....

maşallah rekor bende sanıyordum.*hilarious*
arabayı bizde pek kullanmıyoz abi silecekleri sadece yağmurda kullanıyoz o bir türlÜ cam kirli oldumu bi su tutup öyle siliyoz camı 😀 tabi hepde öyle olmuyor 😀

KONTAĞA BASIP ÇEVİRİNCE ANAHTAR ÇIKIYO PARKLAR YANIK KALABİLİYO NORMALDE KONTAĞI KAPATINCA OTOMATİKMEN PARKLAR SÖNUYO

KONTAĞA BASIP ÇEVİRİNCE ANAHTAR ÇIKIYO PARKLAR YANIK KALABİLİYO NORMALDE KONTAĞI KAPATINCA OTOMATİKMEN PARKLAR SÖNUYO

birincisi küçük harf kullanın
ikincisi konuyu okumamışsınız sanırım daha önce bu özellik verilmişti.

Özellik değil ama dikkat edilmesi gereken birşey.
Doblo D3 ün arka lastiği patladığında yay yere sürtüyor.

Özellik değil ama dikkat edilmesi gereken birşey.
Doblo D3 ün arka lastiği patladığında yay yere sürtüyor.

D3 lerde o çok sıkıntı bi durum yav. Yerden 3-4 cm bişey yaylar. Asfaltta bi çıkıntı olsa sizde ortalayım derken yaya bi denk getirseniz büyük sıkıntı olur..

evet yaylar çok aşağıda gibi.
bizim makasların gözünü seveyin vur dağa bayıra😀

bende küçük bir kaldırım gibi bir yerden inerken sürtmüştüm o yayı ve sanki arabaya çekiçle vurmuş gibi tiz bir ses gelmişti içeriye ama aracın dışından amcam duymamıştı.o yüden tümsekleri ortalamakta fayda var.d1 ve d2 lerinde tam ön ortası yere yakın eksozun bir parçası var motor bağlantı kısmında.d1 imdede oraya dikkat etmek zorunda kalıyordum.ne yapalım artık biraz dikkatli kullanıcaz artık.

d2 lerin al kısım neredeyse düz sayılır.egzoz bağlantısı gibi bir şey var orta kısımda orası hariç tabi.

çok dikkat etmek gerekli

d2 lerin al kısım neredeyse düz sayılır.egzoz bağlantısı gibi bir şey var orta kısımda orası hariç tabi.

evet d1 ve d2 lerdede tümsekleri teker tarafına yaklaştırmak lazım d3 lerde ortalamak lazım.

abi bende hep gözlerimi kısıyorum ha vurdu ha vuracak diye d3 ürkütüyo beni bu konuda

AÇIKLAMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Lütfen forumda küçük harf kullanınız...

lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız

arkadaşlar bugun farketim araçla giderken sağ sinyale bir kez basıp bıraktığımızda 3 sn falan yanıp sönüyor fakat basılı tuttuğumuzda (yani tamamen indirmeden kolu) ne zaman bırakırsanız o zaman sönüyor..küçük bir ayrıntı..belki yazılmıştır..o 3 sn olayı vardı fakat benim dediğimi göremedim..

Back