Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

şöyle bir bilgi daha edindim;

araçınız yolda hararet yaptı fakat siz 15 -20 dk bunu farketmediyseniz araçın conta yakması gerekir fakat doblolar fabrikadan çelik contalı çıktığı için kapağı çatlatması gerekiyor ama 1.3 motorlu doblolarda hiç korkmayın hararet yaptıktan sonra bi 15 dk filan yol aldıysanız hiç birşey olmuyormuş çünkü motor kuvveti düşük olduğundan kapak çatlatma olayı biraz geç oluyormuş ama araçınız 1.9 ise hararet anında motor kuvveti güçlü olduğundan anında kapat çatlatıyormuş bu durumda 1.3 üler biraz daha avantajlı...

araçınız yolda hararet yaptı fakat siz 15 -20 dk bunu farketmediyseniz araçın conta yakması gerekir fakat doblolar fabrikadan çelik contalı çıktığı için kapağı çatlatması gerekiyor ama 1.3 motorlu doblolarda hiç korkmayın hararet yaptıktan sonra bi 15 dk filan yol aldıysanız hiç birşey olmuyormuş çünkü motor kuvveti düşük olduğundan kapak çatlatma olayı biraz geç oluyormuş ama araçınız 1.9 ise hararet anında motor kuvveti güçlü olduğundan anında kapat çatlatıyormuş bu durumda 1.3 üler biraz daha avantajlı...

bilgiler için teşekkürler

rica ederimm...

hmm. iyiymiş.. 1,3 multijetin bin artısını daha öğrenmiş olduk...

rampada 1.9 jtd ıle 130 cıkıyom otoban tabı 1.3 ler cıkar mı 🙂🙂🙂tabı saka yaptım bana gore de 1.3 lerın hız dısında her tarafı 1.9 a gore artıdır zaten🙂bu arada bende bırsey kesfettım yenı daha dun🙂bu arabanın klıması cok pıs sogutuyo yahuu🙂ılk defa klımalı arabası olunca ınsanın tabı bılınmeyen ozellık oluyo buda hehe🙂🙂herkese ıyı gunler team🙂

dobloların fabrikan çelik contalı çıktığını biliyormuydunuz ? 🙂

conta özelliği sızdırmazlık sağlamasıdır.çelik bunu yapamaz.sanırım yanlış anlaşılma var.

Bu arada, bizim Dobloda Follow me home ozelligi varmis. 4 yil sonra kesfettim🙂

güle güle kullanın 4 yıldır 4 defa kullanmadım.
ilk kullandığımdada bir çok kişi farları açık unuttun dedi.

akünüz zayıfsa uzun süreli kullanmayın aküyü öldürebilir.

paylaşım için teşekkürler....

Bu arada, bizim Dobloda Follow me home ozelligi varmis. 4 yil sonra kesfettim🙂

güle güle kullanın 4 yıldır 4 defa kullanmadım.
ilk kullandığımdada bir çok kişi farları açık unuttun dedi.

akünüz zayıfsa uzun süreli kullanmayın aküyü öldürebilir.

Kullanacagimi zannetmiyorum Mustafa abi. Ama olmasi cok hos. Jetta da var, cok hosuma gidiyor, bunda da olmasi daha guzel oldu🙂)

gece aydınlatması az veya hiç olmayan karanlık bölgeler için ayarlanabilir follew me olması güzel bir şey.
bazı araçlarda kumandadan kilitler açılınca farlar yanıyor örneğin passat
her seferinde farların yanmasıda aküyü yorabilir.

cok sert fren esnasında dörtlüler kendisi acıp kapanıyo

lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız

cok sert fren esnasında dörtlüler kendisi acıp kapanıyo

model olarak belirtirseniz karışıklık olmaz.
örneğin d3 gibi.

bu arada bu forumda sitemizde doblolar kasalarına göre d1 d2 d3 olarak 3 e ayrılıyor.
2005'e kadar yani üstüste farlı kasa d1
makyajlanan farları tamamen değişik olan kasa d2
ve son olarak tamamen kasa değiştiren d3

evet arkadaşlar özellikle doblo tanıtımı için d3 kasaların bilinmeyen veya hoşunuza giden kullanışlı özelliklerini yazmaya devam edelim.
benden d2 kasa için bilinmeyen bir özellik daha
fabrika çıkışı (2008)silecekler halen canavar gibi maşallah.varmı böyle bir şey*clap*

1 yıl oldu silecekler pert 🙂 degiştirmem lazım

d3 lerin silecekler öyle galiba benimkilerde çizik yapmaya başladı.d1 in kini 3 sene falan değiştirmemiştim.

evet arkadaşlar özellikle doblo tanıtımı için d3 kasaların bilinmeyen veya hoşunuza giden kullanışlı özelliklerini yazmaya devam edelim.
benden d2 kasa için bilinmeyen bir özellik daha
fabrika çıkışı (2008)silecekler halen canavar gibi maşallah.varmı böyle bir şey*clap*
biizmde 2007 model abi hala silecekleri değiştirmedik.....

can mustafa abi maşallah bizimde doblo 1,5 yıllık sileceklerde sorun yok şuan

Back