Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

cnkshn tarafından yazılan metin:
ABSOLUT tarafından yazılan metin:
geremy tarafından yazılan metin:
Akineton tarafından yazılan metin:
D3 Premio arabamı temizlerken arka koltuğun altında saklanmış bagaj lastiklerini keşfettim!
image-A03D_4CF8FAC5.jpg

o lastiklar arka koltukları tam yatırınca sabitlemek için

ben bulamadım. tam yeri nerde tarif edermisiniz

arka ikili koltuğu kaldırın. sürücü koltuklarına dayansın. 2'li koltuğun altında görürsünüz.

Bu hafta bi kaç bişi koydum dikkatimi çekmedi. Önümüzdeki hafta bişiler koyarsam bakıcam 🙂

d2 lerde arka koltuklar 2 hamlede katlanıyor ve sürücü koltuklarına dayanıyor bu lastiklerle başlıklara sabitleniyor.

d3 lerde arka koltukları 1 kere katlıyorsunuz normal şekilde. 2'nci katlamada kolu kaldırınca kendi katlanıyo. amortisör var.kendi kendine geri gitmesi gibi bi ihtimal yok yani. sabitleme lastiklerini onun için koyduklarını sanmıyorum.

Muhtemelen koyulcak yükü sabitemek için olabilir. Sadece bi fikir.

eğer d3 lerde sabitlemeye gerek yoksa dediğiniz gibi bagaj içi eşye sabitlemede kullanılabilir.

d2 lerde arka koltuklar 2 hamlede katlanıyor ve sürücü koltuklarına dayanıyor bu lastiklerle başlıklara sabitleniyor.

d3 lerde arka koltukları 1 kere katlıyorsunuz normal şekilde. 2'nci katlamada kolu kaldırınca kendi katlanıyo. amortisör var.kendi kendine geri gitmesi gibi bi ihtimal yok yani. sabitleme lastiklerini onun için koyduklarını sanmıyorum.

Muhtemelen koyulcak yükü sabitemek için olabilir. Sadece bi fikir.

eğer d3 lerde sabitlemeye gerek yoksa dediğiniz gibi bagaj içi eşye sabitlemede kullanılabilir.

kesin bulmamlazım o aparatı

d1 ve d2 de su fıskıye zımbırtıları kaputun üzerinden görünürken d3 lerde kaput üzerinden su fıskıyesi görünmüyo

img0341e.jpg

mesala
-geri gidişler nasıl kolaymı
-yan direkler görüş alanını kısıtlıyormu
-teyp de özellikler varmı
-havalandırma yeterlimi
-motor sesi şçeri geliyormu
-konsol ışıklandırmaları nasıl
-silecekler yeterlimi
-koltuklar rahatmı
gibi

d1 ve d2 de su fıskıye zımbırtıları kaputun üzerinden görünürken d3 lerde kaput üzerinden su fıskıyesi görünmüyo

img0341e.jpg
*clap*

img0341e.jpg

tebrikler iyi görmüşsün *clap*

mesala
-havalandırma yeterlimi
-silecekler yeterlimi
-koltuklar rahatmı
gibi

Ben arabayı kullanmaktan acayip keyif alıyorum ileri geri her türlü çok rahatım.

Görüş açısı olayına yeni kasa focuslardan sonra ayar oldum ama d3 de her yere hakim bi sürüş var bende

teypde blue&me olduğundan telefon faturam bu ay ne kadar gelicek kim bilir konuşması çok keyifli. Teyip seside gayet yeterli.

havalandırma yeterli buğu çözme auto ve max düğmeleriyle çok kolay

motor sesi bence duymam gerektiği kadarıyla geliyo devir saatinden se motor sesi ile araba kullanmayı sverim

silecekler yağmur kaydırıcı yaptığımdan çok güzel

koltuklar herkesin dediği gibi bence çok rahat bel desteği olması da ayrı bi artısı

img0341e.jpg

sileceklerin olduğu bölüm gayet geniş bırakılmış kaputtan ayrı olarak.

Ewet var oda çok hoşuma gidiyo 🙂 gayri ihtiyari uymadan yapamıyom mesela shift up dediğinde arttırıyorum down da düşürüyorum keyif veriyo 🙂

Mesela istanbulu avcumun içi gibi bilirim ama sırf arabada ses olsun makara yapıyım fln die istiyorum tom tom u. Kısmetse 15. de alcam

mesala
-havalandırma yeterlimi
-silecekler yeterlimi
-koltuklar rahatmı
gibi

aynalar ilk binince bi garip geliyo. ama bundan d2 ye binincede d2nin aynaları çok dar geliyo. ayna konusunda ford connectin çift aynalısından(alt tarafı tümsek olan ayna) daha iyi aynalı araba kullanmadım henüz.

teypde sürücü sağda solda seçenekleri var. bu seçime göre ses ayarlanıyo.
basslar çok açıksa ilk bi saniye kolonlar patlakmış gibi ses çıksada teyb kendi otomatik olarak ayarlıyo.
teybde equalizer kullanıcı ayarı var ama nasıl ayarlandığını çözemedim.
direksiyondan teyb kontrolü işi kolaylaştırıyo.

motor sesi soğukken biraz fazla. motor ısındıkça ses azalıyo. 100 km gibi bi hızdan sonra motor sesi duyulmuyo.

yağmur kaydırıcı uyguladım cama. 90 km/h gibi hızlarda yağmur yağdığında silecek çalıştırmadan yola devam edebiliyorum.
d2 lerde arka silecek hiç durmadan çalışırken d3 de arka sileceği açtığınızda 5 saniye gibi bi süre bekleyip tekar siliyo.

ön koltuklar gayet rahat. arka koltuklar biraz dik ama şikayet edecek kadar değil.

İki kademeli kulanilabilen sert bagaj örtüsü 75 kg yük taşıyormuş bizimkiler göstermelik kalıyor yanında😀

Back