Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

geremy tarafından yazılan metin:
kişileştirme yol bilgisayarından bazı fonksiiyonları açıp kapatabilirsiniz.
-belli hıza gelince uyarı vermesi
gibi.

Dün yaklaşık 230 sayfa falan okudum 🙂 el kitabını artık baya baya anladım özellikleri fakat kitapta çok gereksiz bilgi var. ben yazsam o kitabı yarısı kadar tutardı.

yasalar gereği kitapta kullanım ve güvenlik gereği her şey yazmak zorunda.
kitap ile hiç bilinmeyen araba kullanılacak şekilde ayarlanmıştır.

Aynen öyle. Bu iş aslında bir sektör sanırım. Firmaların ürünlerin katalog klavuzlarını falan hazırlamak. Yada şirket içinde bi birim fln vardır heralde.

Absolut saydığınız özellikler 1.6nın değil "premio"nun donanım listesinde bulunuyor, yani aracınızda olması gerekir zaten. Aynı şekilde vites uyarısı (shift) da blue&me paketinin özelliğidir aracınızda bulunması gerekir. Mesela benim aracımda (1.6 premio) shift yok çünkü blue&me yok.*tup*

d2 kasalrda araç hareket halide iken cam yıkama yaparsanız sol ön cam kapalı olmalı yoksa ıslanırsınız yada rüzgarlık yapılmalı.

cam yıkama su deposunun kapağı çok uyduruk yapılmış.
ama deponun boğazı ek yerinden dönüyor ve farın arkasına çevirebiliyorsunuz.

arka koltuk başlıkları kolayca sökülebilir ama ön koltuk başlıkları sökümü biraz işçilik gerektiyor.

arka koltuk başlıkları kolayca sökülebilir ama ön koltuk başlıkları sökümü biraz işçilik gerektiyor.

ön koltukların başı penseyle kollarını çeviriyosun kendi çıkıyo yerinden 🙂

D3 Premio arabamı temizlerken arka ikili koltuğun altında saklanmış bagaj lastiklerini keşfettim!
image-A03D_4CF8FAC5.jpg

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

ön koltukların başı penseyle kollarını çeviriyosun kendi çıkıyo yerinden 🙂

deneriz bir gün*yes*

Akineton tarafından yazılan metin:
D3 Premio arabamı temizlerken arka koltuğun altında saklanmış bagaj lastiklerini keşfettim!
image-A03D_4CF8FAC5.jpg

o lastiklar arka koltukları tam yatırınca sabitlemek için

D3 Premio arabamı temizlerken arka koltuğun altında saklanmış bagaj lastiklerini keşfettim!
image-A03D_4CF8FAC5.jpg

ben bulamadım. tam yeri nerde tarif edermisiniz

image-A03D_4CF8FAC5.jpg

acaba d2'de var mıdır?? 🙂

Bu arada arkadaşlar cruze control çok güzel bir olay yakıştada gayet ekonomik. fazla yaktırır düşüncesindeydim ancak rampalarda bile anlık tüketimde baktım 6.8 den fazla olmadı 95 km ye sabitledim 2500 devir flndı çok keyif aldım.

d2 lerde arka koltuklar 2 hamlede katlanıyor ve sürücü koltuklarına dayanıyor bu lastiklerle başlıklara sabitleniyor.

ABSOLUT tarafından yazılan metin:
Bu arada arkadaşlar cruze control çok güzel bir olay yakıştada gayet ekonomik. fazla yaktırır düşüncesindeydim ancak rampalarda bile anlık tüketimde baktım 6.8 den fazla olmadı 95 km ye sabitledim 2500 devir flndı çok keyif aldım.

uzun yol için büyük konfor ve ekonomi.

d2 lerde arka koltuklar 2 hamlede katlanıyor ve sürücü koltuklarına dayanıyor bu lastiklerle başlıklara sabitleniyor.

d3 lerde arka koltukları 1 kere katlıyorsunuz normal şekilde. 2'nci katlamada kolu kaldırınca kendi katlanıyo. amortisör var.kendi kendine geri gitmesi gibi bi ihtimal yok yani. sabitleme lastiklerini onun için koyduklarını sanmıyorum.

ABSOLUT tarafından yazılan metin:
image-A03D_4CF8FAC5.jpg

ben bulamadım. tam yeri nerde tarif edermisiniz

arka ikili koltuğu kaldırın. sürücü koltuklarına dayansın. 2'li koltuğun altında görürsünüz.

cnkshn tarafından yazılan metin:

d3 lerde arka koltukları 1 kere katlıyorsunuz normal şekilde. 2'nci katlamada kolu kaldırınca kendi katlanıyo. amortisör var.kendi kendine geri gitmesi gibi bi ihtimal yok yani. sabitleme lastiklerini onun için koyduklarını sanmıyorum.

Muhtemelen koyulcak yükü sabitemek için olabilir. Sadece bi fikir.

Back