Doblo Teyp Kodu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan argegsm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BP633285477920
7646332316

bu serili kodu bir türlü halledemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?

Arkaşlar teyp koduna ihtiyacım var yardım edebilecek olan varmı

Dosyalar

• 7F66A651-957C-46F9-B25C-78A3F757D014.jpeg
    7F66A651-957C-46F9-B25C-78A3F757D014.jpeg
    1,2 MB · Okunma: 33
Lütfen teyp kodu için yardımcı olursanız sevinirim

Dosyalar

• IMG_20200325_171154.jpg
    IMG_20200325_171154.jpg
    1,4 MB · Okunma: 29
Selamlar arkadaşlar, doblo teyp alayım dedim aracıma taktım "Code Error" verdi. FIAT servisi aradı satıcı bakmak lazım falan dediler. Sebebi/çözümü bilen var mı?

Selamlar arkadaşlar, doblo teyp alayım dedim aracıma taktım "Code Error" verdi. FIAT servisi aradı satıcı bakmak lazım falan dediler. Sebebi/çözümü bilen var mı?
Teyp etiketinin resmini paylaşırsanız. Ekrem bey yardımcı olur.

@Ekrem Bey teyp fotolarını ekledim. Bu sorunun çözümü var mıdır?

20200404_163633.jpg
20200404_161106.jpg

Son düzenleme:
Üzerinde yazan 6543 denediniz mi?
Evet denedim fakat bu code error ekranı değişmedi.

Denediğim/gözlemlediğim bazı şeyleri yazayım;

*30 dakika kadar kontak açık şekilde bekledim - değişen birşey olmadı
*Her 1 dakikada bir Code error yazısı ekrandan gidip geliyor(göz kırpıyor)
*Her 10 dakikada bir teyp kendini kapatıyor (Code error ekranında, yeniden açıyorum 10 dk sonra tekrar kapanıyor)
*Teyp üzerindeki hiçbir buton basmıyor (ON/OFF hariç)

Son düzenleme:
Soket kablo va orjinal mi kesme biçme yapıldı mı. İnce mavi beyaz kablo bağlı değil ise haberleşme yapamaz cpde error da kalır açılmaz

Soket kablo va orjinal mi kesme biçme yapıldı mı. İnce mavi beyaz kablo bağlı değil ise haberleşme yapamaz cpde error da kalır açılmaz
Soket ve kablolar orjinal sanırım, ben herhangi bir işlem yapmadım. Şimdi farkettim ki CAN A ve CAN B kabloları yok soket üzerinde.
Sarı-mavi ve yeşil-mavi ince kablolar var @Ekrem Bey ve şemaya göre boş soketlere takılmışlar.

Sarı-mavi kablo = 0v
Yeşil-mavi kablo = 13.83v

CAN-A ve CAN-B bu kablolar olabilir mi?

teyp soket.jpeg

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar, bu fotodaki Sarı-Mavi ve Yeşil-Mavi olan kablolar neyin nesidir bilgisi olan var mı?
Can A ve Can B kabloları mavi üzeri kahverengi çizgili ve beyaz üzeri kahverengi çizgili diye hatırlıyorum. Haberleşme hattında 2-3 volt olur en fazla. Bulursam resim iletirim.
Senin gösterdiğin kablolar anfi tetik olması gerekiyor.

Can A ve Can B kabloları mavi üzeri kahverengi çizgili ve beyaz üzeri kahverengi çizgili diye hatırlıyorum. Haberleşme hattında 2-3 volt olur en fazla. Bulursam resim iletirim.
Senin gösterdiğin kablolar anfi tetik olması gerekiyor.
Teşekkür ederim yanıt için. CAN-A ve CAN-B kablolarını çektirmem gerekiyor yani yoksa teyp çalışmayacak.

Back