Doblo D4 Fiyat ve Özellikleri

Ya bazen vergilere kızıyorum bazende devlet kazanıyor diyorum. Çocukken hatırlarımda o köy yollarını İstanbul'dan Artvin/Arhavi'ye gidene kadar neler çekiyorduk. Köstebek yuvası yollar, tam bir eziyetti. Araçları mahvediyordu. Ama şimdi yine yollarımız falan iyi ama ne bileyim çok fazla vergiler :/

keşki 1.3 dizel olsaydı

Kanaatimce Türkiye' ye 1.3 multijet gelir. Sonuçta genel olarak en çok satılan motor.Belki 1.3 75lik modeli kaldırabilirler.

Keşke şu Bravo motoru koyulsaydı 1,6 120 Hp lik dizel motor tadından yenmezdi.Görünüşe göre 1,6 105 Hp en güçlü dizel olacak 1,6 lar içinde...

1,6 105hp motor gerçekten keyif veriyo insana ama fazla basarsan yakıta acımıyo 😀

@duhan13

Öyle gerçekten ama yine de yeni model olunca insan daha güçlü bir motor bekliyor.Rakiplerini de düşünürsek 120 HP lik Doblo rakipsiz olurdu...

bana göre şimdi bile rakipsiz 😀 duble yolda caddyle yarıştık 5.viteste burun buruna gidiyoduk adamla unutmuşum 6 yı 😀 sonra 6 ya çeknce biraz ilerleyip viraja geldi bıraktım zaten

120 lik motor çok iyi olurdu gene de.Çünkü yeni connect 115 HP,keza Partner ve Belingo da öyle.105 Hp biraz geride kalıyor gibi...

Bu videoda Partneri kullanan arkadaşta iş yokmuş anlaşılan🙂Üstelik Doblo Maxi tipi uzun ve ağır kasa.Her koşulda geçmesi gerekirdi Partnerin....

Bu kalkışlar biraz göreceli bence (internetteki videolardan bahsediyorum) 1.3 doblo ile 1.6 partner vs. videolar yanıltıcı olabilir izleyenler için. Ben doblomu almadan önce 2 aracıda test ettiğimde peugeot biraz daha seri 0-100 seri gibi geldi birde biraz daha az yakıyordu (1.6 için) ama iç mekan ve süspansiyonlar sertti beni cezbetmedi. Ama yol tutuş çok hoşuma gitmişti partner tedirgin olarak girdiğim bir virajda dobloya göre çok daha az yatarka girdi buda sertlikten dolayı olsa gerek. Genel olarak doblonun artıları peugeot tercih listesinden çıkarıyor. Birde 1.3 doblonun 6 ileri olmasını çok isterdim. Büyük ihtimalle doblo kullananların 1.6 tercih sebeplerinden birisi 6.vitesdir.

Evet 1,6 nın hem daha güçlü olması hem de 6 vites olması en önemli tercih sebebi.Partner 5 ileri mesela belki yeni modellerine 6. vites koyarlar.Şu an en büyük rakibi yeni Connect Dobloların.bakalım yeni Connect ile D4 lerin kapışmasından kim galip gelecek?

Bilgi için teşekkürler

Bagaj kapağını ister tek kapı ister çift kapı olarak seçebiliyorsunuz 🙂 D4'ün yeni bir özelliğide bu 🙂

Tek kapı kesinlikle daha güzel duruyor...

Doblo öncemi kalkmış yoksa bana mı öyle geliyor ?

Önce de kalksa Partnerin geçmesi gerekirdi.Çünkü Partner daha güçlü ve de Doblo uzun kasa daha ağır.Partneri kullananda sorun bence...

Back